Volvo S60 | Full Body Carwrap

Volvo S60 | Full Body Carwrap

Volvo S60 | Full Body Carwrap

De Volvo S60 is een prachtige sedan voorzien van genoeg luxe. De auto heeft een sportief strak uiterlijk en kwam binnen met een Crystal White kleur. Uiteindelijk is deze auto gewrapt in een prachtige Khaki Green van het merk Inozetek.

De wrap is een true gloss vinyl en is ontworpen met de hoogste kwaliteit en technologie. Deze lijn van Inozetek heeft een verfachtig uiterlijk en heeft een prachtige glanslaag.

Naast de Full body carwrap zijn de witte delen van de achterlichten en het derde remlicht voorzien van smoke folie. Hierdoor vallen de rode en witte delen minder op tussen de prachtige wrapkleur.

Verder zijn de ramen nog voorzien van een dotmatrix. Bij deze Dot matrix behandeling zijn de puntjes die te zien zijn in de randen van de ramen weggewerkt. Deze puntjes dienen ervoor dat de ruitenkit beschermd wordt tegen UV-licht. 

Een tevreden klant en een succesvol afgerond project rijker. Deze Volvo S60 ziet er weer strak uit en de eigenaar was meer dan tevreden met de metamorfose!

Wil jij nou ook je auto laten wrappen, autoramen blinderen, lichten laten smoken of interesse in een andere dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil je toch liever zelf je auto wrappen? Procarwrap biedt nuttige cursussen aan zodat je onder andere kunt leren om zelfstandig een voertuig te wrappen. 

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap