Tesla Model X | Full Body Carwrap en Carstyling

Tesla Model X | Full Body Carwrap en Carstyling

Tesla Model X | Full Body Carwrap en Carstyling

De Tesla Model X is volgens het merk zelf de veiligste, snelste en meest capabele elektrische SUV op de weg. Deze SUV met een vermogen tussen 493 – 750 kW is binnen mum van tijd op een hoge snelheid. Daarnaast staat de Tesla Model X ook bekend om zijn toonaangevende vleugeldeuren.

De auto is getransformeerd van een blauwe lakkleur naar een prachtige mat grijze kleur van KPMF Matt Welsh Slate. Daarbij is ook het grootste deel van de binnenpanelen van de auto gewrapt. Voor de spoiler van de auto is er voor een ander kleur gekozen. De spoiler heeft namelijk een carbon  wrap gekregen.

Het chroom van de Tesla Model X is ook volledig vervangen voor Satijn zwart. Hierdoor heeft de auto een strakkere uitstraling gekregen. Om deze strakke uitstraling compleet te maken is er gekozen voor rode accenten. Zo zijn de remklauwen voorzien van een rode coating en zijn de voor- en achterlogo’s gecustomized met een prachtige rode kleur.

Dat is nog niet alles, ook de voorportierramen hebben een tint gekregen. Ze zijn getint met 70% lichtdoorlatende tintfolie.

Wil jij nou ook je auto laten wrappen, autoramen blinderen, lichten laten smoken of interesse in een andere dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Toch liever zelf je auto voorzien van een carwrap? Procarwrap biedt ook interessante cursussen aan zodat je kunt leren hoe je zelfstandig een auto kunt wrappen. 

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap