Tesla Model S | Oracal Carwrap

Tesla Model S | Oracal Carwrap

Tesla Model S | Oracal Carwrap

Wil jij je Tesla Model S nou ook laten schitteren in een subtiel mat glanzende blauwe kleur? Door middel van speciale carwrap folie maken wij jouw auto helemaal exceptioneel. Procarwrap maakt gebruik van merken als 3M, Avery Dennison, Teckwrap, Inozetek en Oracal. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit, diversiteit aan kleuren en uitstekende levensduur. Voor deze Tesla Model S is gekozen voor de Oracal Nightblue Metallic Matt!

Om zo mooi mogelijk te kunnen afwerken demonteerden wij zo veel mogelijk onderdelen van de auto. Onze gecertificeerde en ervaren carwrappers zorgen daarna voor een mooi gewrapte voertuig. We kunnen ons echte Teslawrappers noemen met meer dan 1000 succesvol gewrapte Tesla’s. Echt alle vier de modellen zijn bij ons langsgekomen en er zullen nog veel volgen. Wij weten namelijk niet alleen hoe we met een Tesla om moeten gaan, maar kunnen jou ook precies vertellen hoe we het er tot in de puntjes fantastisch uit kunnen laten zien. Wij hebben namelijk de achterportierruiten en de achterruit van deze auto ook getint met XPEL’s Prime CS 20%. Niet te donker, maar goed genoeg om privacy te hebben als je achterin zit.

Tesla Model S

De Tesla Model S is een elektrisch voertuig (EV) met 5 deuren. De auto is een ontwerp van Franz von Holzhausen, een voormalig werknemer van Mazda North American Operations. De auto wordt geproduceerd door het Amerikaanse bedrijf Tesla Incorporated en werd in 2012 gepresenteerd. De officiële actieradius van de 100D (met 100 kW batterij en vierwielaandrijving) bedraagt 540 km (EPA), de hoogste van alle EV’s ter wereld. Het verbruik van de 90D (met 90 kW batterij en vierwielaandrijving) is 20,09 kWh per 100 km. In 2015 en in 2016 is de Model S de best verkochte plug-in EV ter wereld. Eind 2016 is het de op één na best verkochte EV in de geschiedenis, na de Nissan Leaf.

Wat een geweldige auto’s zijn die Tesla’s ook. Naast de Model 3, de Model X en de Model Y, is de Model S een absolute aanwinst in de auto-industrie. Goed voor het milieu, enorm veel ruimte en met de accu heb je een bereik van tweehonderd tot wel zeshonderd kilometer!

Wil jij nou ook je auto laten wrappenautoramen blinderenlichten laten smoken of interesse in een andere dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Wil je toch liever zelf je auto wrappen? Procarwrap biedt interessante cursussen aan zodat je onder andere kunt leren om zelfstandig een voertuig te wrappen. 

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap