Tesla Model 3 | PPF & Cardetailing

Tesla Model 3 | PPF & Cardetailing

Tesla Model 3 | Full-body wrap, PPF & Cardetailing

Wederom hebben we bij Procarwrap een beeldschone Tesla Model 3 onder handen mogen nemen die wat extra bescherming nodig had. 

De eigenaar van de Tesla was -na aanschaf van de auto- bezorgd dat er al gauw krassen en beschadigingen konden ontstaan. Daarom heeft de klant samen met ons besloten om zijn auto volledig te beschermen met steenslagfolie, ook wel PPF (Paint Protection Film) genoemd. Het resultaat is wederom verbluffend, zoals te zien is op onderstaande foto’s van de eigenaar

Deze transparante folie wordt door onze deskundige voorgesneden en vervolgens vakkundig geplaatst. De toplaag van de PPF folie van Xpel is zelfhelend, waardoor ontstane krassen en beschadigingen automatisch verdwijnen. De steenslagfolie is 200 micron (0.2mm), en met een garantie van 10 jaar is dit de beste lakbescherming die beschikbaar is op de markt.

Naast het aanbrengen van PPF folie, hebben wij de drie autoruiten -achter het voorpoortier- 35% geblindeerd met de Prime XR van Xpel. In tegenstelling tot de Prime CS zorgt de XR voor een warmtewerende werking, waardoor schadelijke UV-straling wordt buitengehouden. 

De klant was ontzettend tevreden met het resultaat, en deze beschermde Tesla kan weer zonder zorgen de autoweg op!

Interesse in een dergelijke carwrap, striping of carstyling?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap