Seat Leon Cupra | Carwrap & Carstyling

Seat Leon Cupra | Carwrap & Carstyling

Seat Leon Cupra | Carwrap & Carstyling

De Metallic carwraps zijn nog steeds onze favoriet. Deze keer was het een Seat Leon Cupra carwrap, die naar Procarwrap kwam voor een gloednieuwe kleur. De eigenaar koos voor het prachtige Metallic wrap folie van Inozetek: de Metallic Blueberry! 

De vierde generatie van de SEAT Leon is een icoon. Geïnspireerd door het licht van Barcelona, wordt de auto geprezen om zijn gestroomlijnde design, sportieve rijgedrag en interactieve karakter. Bovendien heeft de auto spannende details en verrassende contrasten. We hebben hem verder geperfectioneerd met luxueuze carstyling. Bijvoorbeeld de zijskirts, spiegelkappen, voorbumper, dak en spoiler gewrapt in glans zwart en hebben wij de voorruit voorzien van de Sky Blue ultra chameleon tint. Als puntje op de i hebben wij de voertuig voorzien van een keramische coating, waardoor de lak langer mooi en goed beschermd blijft! 

Deze Seat Leon Cupra Carwrap is voltooid en wij staan te springen om nog meer auto’s in een metallic wrapfolie te wrappen. Waar wacht jij nog op?

Wil jij nou ook je auto laten wrappenautoramen blinderenlichten laten smoken of interesse in een andere dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Wil je toch liever zelf je auto wrappen? Procarwrap biedt interessante cursussen aan zodat je onder andere kunt leren om zelfstandig een voertuig te wrappen. 

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap