Range Rover SVR | Full Body Carwrap en Carstyling

Range Rover SVR | Full Body Carwrap en Carstyling

Range Rover SVR | Full Body Carwrap & Carstyling

Dit monster is binnen 4,5 seconde al op 100 kilometer per uur. Naast de kracht die dit monster heeft onder de motorkap heeft, ziet de Range Rover SVR er nu ook daadwerkelijk enorm strak uit.

Voor de full body carwrap is gekozen voor de KPMF Matt Perfect Black carwrap. Een prachtige mat zwarte wrap die prachtig staat bij de vormen van de auto.

Ook de reflectoren en de voor- en achterlichten zijn voorzien van een nieuwe tint. Op de lichten en de reflectoren is namelijk smoke folie aangebracht. Met deze donkerdere tint vallen ze minder op bij de zwarte carwrap. Daarnaast hebben ook de ruiten een tint gekregen, zo zijn de voorportierramen getint en is op de voorruit chameleon folie aangebracht.

Verder zijn ook de remklauwen van de auto voorzien van rode coating. Dit past goed bij de rode details van de auto die ook terug te zien zijn aan de zijkant van de auto en in het ‘SVR’ embleem. 

Met dit nieuwe uiterlijk heeft de auto niet alleen de kracht van een monster maar ziet hij er ook daadwerkelijk uit als een monster.

Wil jij nou ook je auto laten wrappen, autoramen blinderen, lichten laten smoken of interesse in een andere dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil je toch liever zelf je auto wrappen? Procarwrap biedt interessante cursussen aan zodat je onder andere kunt leren om zelfstandig een voertuig te wrappen. 

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap