Land Rover Range Rover Evoque | Full Body Carwrap

Land Rover Range Rover Evoque | Full Body Carwrap

Land Rover Range Rover Evoque | Full Body Carwrap

Altijd al een liefhebber geweest van de Land Rover Range Rover Evoque? Dan is deze gewrapte Compacte SUV helemaal wat voor jou. Deze auto werd afgeleverd met een ‘basic’ witte lakkleur en werd door ons gewrapt in Deep Black Gloss van het merk Hexis.

Deze serie is een 80 micron dun gegoten cast vinyl en uitermate geschikt voor interieur toepassingen en carwrapping. Deze wrapfolie heeft een hoge vervormbaarheid en is eenvoudig aan te brengen op de meest complexe ondergronden.

De carwrap heeft vervolgens een coating gekregen waardoor de wrap niet alleen langer mee gaat, maar bevat tevens zelfreinigende eigenschappen, uitstekende UV-bescherming en biedt de wrap een extreme glans.

Daarnaast zijn ook de voorportier ramen en voorruit getint met XR-folie en zijn de koplampen van de auto voorzien van smoke folie. De XR-folie geeft niet alleen een mooie uitstraling maar zorgt ook voor hittewering, daardoor blijft het een stuk koeler in de auto. Daarnaast zorgt het smoken van de koplampen voor bescherming tegen steenlag en UV-straling maar geeft het ook een luxe en stoere uitstraling.

Wil jij je ook auto laten wrappen, autoramen blinderen of een andere dienst? Neem dan contact met ons op. 

Toch liever zelf je auto wrappen? Procarwrap biedt interessante cursussen aan zodat je zelfstandig een voertuig kunt wrappen.

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap