Maak een keuze uit onderstaande lijst om de prijzen te bekijken:

Carwrap

Creëer je eigen unieke auto door deze te laten wrappen, wij begeleiden jou door het proces en geven jou de vrijheid om met het gewenste ontwerp te komen. Met onze hoogwaardige folies, sta je garant voor kwaliteit.

carwrap coupe
carwrap sedan
carwrap suv
carwrap exclusief

Is jouw auto ouder dan 5 jaar? Dan wrappen wij onder voorbehoud. Meer weten? Ga dan naar onze meest gestelde vragen.

Neem contact op

Al onze prijzen zijn ex. btw. incl. montage en materiaal met een garantie van 5 jaar. Prijzen zijn ter indicatie en kunnen hoger uitvallen door keuze special wrap folies en bijvoorbeeld AMG Bumpers of spoiler kits. Meer informatie over prijzen, mail ons een foto van jou auto en ontvang een prijsopgave op maat.

Ramen Tinten

Wil je wat meer privacy en tegelijkertijd een stoerdere look, laat je autoramen bij ons tinten. Bekijk onze pagina over ‘Blinderen’ om alle voordelen door te nemen, ook is er een video waarbij je exact ziet hoe wij ramen tinten!

image
image
image
image
image
image

Al onze prijzen zijn ex. btw. incl. montage en materiaal met een garantie van 10 jaar.

Lees meer over blinderen.

Ontchromen

Ontchromen, ook wel Chrome Delete genoemd is weer een extra stap om je voertuig een andere uitstraling te geven. Er is een legio aan opties en in de meeste gevallen zorgen hoogglans zwart, satijn of mat voor de meest premium uitstraling.

image
image
image
image
image
image

Al onze prijzen zijn ex. btw. incl. montage en materiaal met een garantie van 5 jaar.
Prijzen zijn ter indicatie en kunnen hoger uitvallen door keuze special wrap folies en bijvoorbeeld AMG Bumpers of spoiler kits. Meer informatie over prijzen, mail ons een foto van jou auto en ontvang een prijsopgave op maat.

Lees meer over ontchromen ofwel Chrome Delete.

Steenslag Bescherming

Bescherm je auto tegen schades als, krassen, steeninslagen, corrosie en meer. Wij maken alleen gebruiken van hoogwaardige XPEL folie, wat aantoonbaar de beste bescherming biedt. Tevens krijg je 10 jaar garantie.

 

 

Al onze prijzen zijn ex. btw. incl. montage en materiaal met een garantie van 10 jaar.

Lees meer over steenslag bescherming.

Smoken / Lampen Tinten

Laat jouw koplampen en achterlichten smoken met onze hoogwaardige folie. Zo geef je je jouw auto wat extra stijl.

image
image
image

Al onze prijzen zijn ex. btw. incl. montage en materiaal met een garantie van 10 jaar.

Lees meer over het smoken van koplampen, achterlichten en richting aangevers.

Decal / Striping

Met decals geef je je auto een veel sportievere en opvallende look. Wij kunnen zelf de striping voor je ontwerpen die vrijwel identiek zijn aan de officiële fabrieks-af striping of raceauto’s. Wij kunnen vrijwel alles aanpassen, ook logo´s.

image
Procarwrap-Prijzen-zijkant
image
image

Al onze prijzen zijn ex. btw. incl. montage en materiaal met een garantie van 5 jaar.
Prijzen zijn ter indicatie en kunnen hoger uitvallen door keuze special wrap folies.
Meer informatie over prijzen, mail ons een foto van jou auto en ontvang een prijsopgave op maat.

Lees meer over (sportieve) striping en decals.[slick-carousel-slider acf_field="slideshow" autoplay="true" slide_to_show="3"]

over ons

ProCarWrap in Amsterdam is gespecialiseerd in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. Daarom hebben wij specialisten in huis op het gebied van car wrap folies en blindeerfolies en werken wij met de beste folies die een lange levensduur garanderen. ProCarWrap maakt het waar: kwaliteit waar je U tegen zegt! Je kunt ook bij ons terecht voor car detailing, het smoken van lichten, velgringen en remklauwen coaten. Tevens geven we trainingen in car wrapping en blinderen. Voor promotionele wrapping / bestickering van een auto of ander product ben je bij ons ook aan het juiste adres!
Lees verder

CONTACT Informatie 

ProCarWrap
ProCarWrap