Porsche Cayenne | Full Body Carwrap

Porsche Cayenne | Full Body Carwrap

Porsche Cayenne | Full Body Carwrap

Deze middelgrote en luxueuze SUV is bij Procarwrap langs geweest om volledig te transformeren in een nieuw uiterlijk. Daarvoor moest de Porsche Cayenne worden voorzien van een carwrap.

Voor de Full Body Carwrap is er gekozen voor Emerald Green van het merk Teckwrap. Dit is een satijnen chrome wrap met een prachtige groene kleur. Naast de prachtige kleur is de folie ook van enorm hoge kwaliteit wat zorgt voor een hoge duurzaamheid.

Naast de Full Body Carwrap is de auto voorzien van getinte ramen vanaf B-stijl en zijn de plastic delen van het interieur gewrapt in Emerald Green. 

Tot slot hebben we ook nog het DJ Kaan logo op de deuren aan de achterkant aangebracht waardoor de auto van de DJ nog beter te herkennen is.

Wil jij nou ook je auto laten wrappen, autoramen blinderen, lichten laten smoken of interesse in een andere dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil je toch liever zelf je auto wrappen? Procarwrap biedt interessante cursussen aan zodat je onder andere kunt leren om zelfstandig een voertuig te wrappen. 

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap