Porsche Cayenne | Carstyling & Cardetailing

Porsche Cayenne | Carstyling & Cardetailing

Porsche Cayenne | Carstyling, Detailing &
Window Tinting

Deze witte Porsche Cayenne is bij Procarwrap geweest voor luxe carstyling en er is een cardetailing uitgevoerd. Zo is deze luxe cross-over SUV voorzien van light smoke folie op de koplampen en is de voorruit voorzien van Ultra Chameleon raamfolie (Blue Sky)

Behalve de carstyling is de auto ook extra beschermd met onze keramische coating. Doordat de keramische coating kraswerend, vuil- en waterafstotend is, blijft de lak langer mooi en goed beschermd. Met een coating wordt onderhoud van je auto een stuk eenvoudiger en gaat het wassen sneller.

De Porsche Cayenne is een grote cross-over SUV van Porsche die sinds 2003 verkrijgbaar is en een hele nieuwe markt voor het Duitse merk opende. Voor die tijd bouwde Porsche alleen sportwagens, zoals de iconische Porsche 911, maar met een grote SUV was het merk zijn tijd ver vooruit. Inmiddels hebben andere sportieve merken, zoals Aston Martin en zelfs Lamborghini, ook een soortgelijke auto in hun gamma. De Porsche Cayenne is een vijfdeurs SUV die meer dan genoeg ruimte biedt aan vijf volwassenen en flink wat bagage. De auto is goed gebouwd en luxueus ingericht, wat de prijs flink kan opdrijven, zeker als je op zoek bent naar een nieuwer model.

Meer info?

Wil jij nou ook je auto laten wrappen, autoramen blinderen, lichten laten smoken of interesse in een andere dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil je toch liever zelf je auto wrappen? Procarwrap biedt interessante cursussen aan zodat je onder andere kunt leren om zelfstandig een voertuig te wrappen. 

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap