Over ProCarWrap

De specialist in carwrapping en styling!

procarwrap gevel

ProCarWrap: de specialist in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheids- of steenslagfolie.

ProCarWrap in Amsterdam is gespecialiseerd in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. Bij het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van deze onderdelen hanteren wij de eventuele huisstijl evenals uw communicatiebehoefte als referentiepunt. De kracht van ProCarWrap bestaat uit het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van unieke communicatiedragers die zullen bijdragen aan de herkenbaarheid de organisatie.

Je auto een geheel eigen uitstraling geven

Je wilt je auto een unieke uitstraling geven. ProCarWrap begrijpt dat als geen ander. Daarom hebben wij specialisten in huis op het gebied van car wrap folies en blindeerfolies en werken wij met de beste folies die een lange levensduur garanderen.

Veiligheid en schadebeperking

Veiligheidsfolie ofwel antisteenslagfolie helpt de de auto langer mooi te houden en beperkt schade door steenslag. Veiligheidsfolie op de ruiten belemmert inbraak en voorkomt dat de ruit in duizenden stukken uiteenspat bij onverhoopte schade.

Onze missie

ProCarWrap maakt het waar: kwaliteit waar je U tegen zegt!

procarwrap gevel

We maken precies volgens uw wensen en eisen werk van uw reclameboodschap. Vakkundig en binnen de deadline, ook ‘s avonds of in het weekend!

  • Wij gebruiken altijd hoge kwaliteit materialen voor een optimale levensduur
  • De afwerking wordt gedaan door vakkundige professionals
  • Onze service stopt niet! Ook na de oplevering staan wij voor je klaar
  • Wij zijn een Sibon- en 3M-erkend sign bedrijf
  • Kom je er niet uit? Wij denken graag met je mee en geven advies

Voor reclamebestickering ter promotie van een product of bedrijf kun je natuurlijk ook bij ons terecht, kijk hiervoor op de website van ons moederbedrijf Tinttotaal.nl.

SuperCarWraps is uw vakkundige full-service partner in Carwrapping!

Wat onze klanten zeggen

Vele tevreden klanten gingen u al voor, en daar zijn wij trots op

Als Parkeerservice op Schiphol zijn wij bijgestaan door Pro Car Wrap voor o.a. het blinderen van onze shuttlebus. Zowel bij het adviseren als het uitvoeren van onze ideeën heeft Pro Car Wrap 100% aan onze verwachtingen voldaan.

image Sander van der Steen
Team Xclusive Parking

Ik heb mijn auto mat laten wrappen door Pro Car Wrap en daar ben ik zo blij mee! Het is nu echt een unieke auto die helemaal bij mij past. Binnenkort ga ik ook mijn achterramen laten blinderen, dan ziet hij er nóg cooler uit.

image Sylvia
Particulier

over ons

ProCarWrap: de specialist in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. ProCarWrap in Amsterdam heeft zich gespecialiseerd in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. Bij het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van deze onderdelen nemen wij de eventuele huisstijl evenals de communicatiebehoefte van de opdrachtgever als referentiepunt. De kracht van ProCarWrap is het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van unieke communicatie- dragers die moeten bijdragen aan de herkenbaarheid de organisatie.
Lees verder

CONTACT Informatie