Specialisten in Tesla wrap

Bij ProCarWrap hebben we inmiddels al 1000+ Tesla voertuigen onder handen genomen. Van full body Tesla wrap in satijn, mat of glans tot het ontchromen. Het tinten van de ramen en/of lichten, het spuiten of coaten van de velgen of remklauwen en het aanbrengen van Aloygator velgringen. Of de volledige Xpel lakbeschermingsfolie.

Bekijk hier meer op ons YouTube kanaal.

Wrap metamorfose

Vele klanten hebben al zeer tevreden met een te gek gecustomizede Tesla Model S of Model X ons pand verlaten. Van het wrappen van de chromen delen (ontchromen), een detail wrap of plasti-dip van bepaalde onderdelen zoals sideskirts, spiegelkappen of bumpers, tot een full body wrap in elke gewenste kleur of finish. Eventueel kunnen ook deursponningen e.d. meegewrapped worden. Voor het wrappen gebruiken wij een aantal topmerken omdat al die merken weer unieke kleuren hebben. Dus als je op zoek bent naar een specifieke wrap folie kunnen wij die speciaal bestellen. Wij werken het meest met 3M, Avery Oracal en geven 5 jaar garantie op de wrap waar de meesten 2 jaar garantie bieden.
Indicatieprijzen (voor een exacte prijsopgave graag contact opnemen):
• Full body carwrap: € 2795,- ex BTW, meerprijs exclusieve folies zoals carbon, brushed steel +40%
• Ontchromen: € 799,- ex BTW, meerprijs logo’s en letters spuiten of dippen: € 169,- ex BTW
• Dashboard wrappen sierlijsten in 3 delen: € 395,- ex BTW

Bescherming in stijl

We kunnen de Tesla ook beschermen door middel van XPEL steenslagfolie. Lakbescherming met XPEL ULTIMATE PLUS lakbeschermingsfolie is een vrijwel onzichtbare urethaan folie die de lak van de auto beschermt tegen lelijke krassen. Tevens maximaliseert het de doorverkoopwaarde van de auto. De folie beschermt tegen steentjes, insectenzuren, zout, olie, grind, boomsappen, vogelpoep en Magnesium Chloride. We hebben 3 standaardpakketten lakbeschermingsfolie voor Tesla’s:
• XPEL Voorbumper indicatieprijs: vanaf € 965,- ex BTW
• XPEL Motorkap, zijschermen, spiegels indicatieprijs: vanaf € 1559,- ex BTW
• XPEL Volledige auto indicatieprijs: vanaf € 4879,- ex BTW
Leuke extra bescherming en in vele kleuren passend bij de customizing: de Aloygator velgringen; een harde nylon ring die de velgen beschermt tegen schade bij het raken van stoepranden op een onopvallende, of juist opvallende wijze. De Aloygator velgringen zijn de beste op de markt.
Indicatieprijs:
• Velgringen in diverse kleuren inclusief montage: € 295,- ex BTW

Spuiten of coaten

Maak een car wrap helemaal af met custom gestylede velgen! Wij kunnen de velgen in elke gewenste kleur coaten, spuiten of wrappen. Om het totaalpakket nog net een beetje extra uitstraling te geven kun je ook je remklauwen laten coaten in een opvallende kleur en laten voorzien van belettering.
Indicatieprijzen:
• Velgen spuiten elke gewenste kleur: € 640,- ex BTW
• Remklauwen coaten elke gewenste kleur HP raid inclusief belettering: € 399,- ex BTW

Ruiten en lichten blinderen

Looks hot, feels cool! We gebruiken een blinderingsfolie voor het ramen en lichten blinderen van het kwaliteitsmerk XPEL. XPEL is het top merk uit de USA. Dit betekent dat het product er niet alleen zeer mooi uitziet maar ook nog eens krasvast en zeer sterk is. Er is geen ander merk met deze hoge kwaliteit! Onze vakmensen zorgen natuurlijk voor een vlekkeloze montage zonder luchtbelletjes, kreukels of stofdeeltjes. Toch kan er ook na montage altijd iets misgaan. Daarom krijg je van ons een certificaat voor 7 jaar garantie op loslaten, bellen, scheuren of verkleuren van de folie.
Indicatieprijzen:
• XPEL ramen tinten b-stijl: € 295,- ex BTW, meerprijs voorportieren + certificaat: € 179,- ex BTW
• XPEL lichten tinten (dark of light smoke) achterlichten uit 1 deel: € 130,- ex BTW
• XPEL lichten tinten (dark of light smoke) achterlichten uit 2 delen: € 190,- ex BTW
• XPEL lichten tinten (dark of light smoke) koplampen incl. mistlicht: € 165,- ex BTW

Topmateriaal en vakkundige montage

Bij ProCarWrap gebruiken we alleen de beste folies die er beschikbaar zijn op de markt. Onze vakkundige monteurs bewaken die kwaliteit en behandelen de auto en onderdelen met de grootste voorzichtigheid. Daardoor kunnen we ook garantie geven op materialen en montage waardoor je met een gerust hart weer de weg op kunt met een custom gestylede en unieke Tesla wrap!

Neem gerust contact op voor meer informatie of een offerte op maat.over ons

ProCarWrap in Amsterdam is gespecialiseerd in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. Daarom hebben wij specialisten in huis op het gebied van car wrap folies en blindeerfolies en werken wij met de beste folies die een lange levensduur garanderen. ProCarWrap maakt het waar: kwaliteit waar je U tegen zegt! Je kunt ook bij ons terecht voor car detailing, het smoken van lichten, velgringen en remklauwen coaten. Tevens geven we trainingen in car wrapping en blinderen. Voor promotionele wrapping / bestickering van een auto of ander product ben je bij ons ook aan het juiste adres!
Lees verder

CONTACT Informatie