Smoken voor bescherming en styling

Laat jouw koplampen en achterlichten smoken met onze hoge kwaliteit XPEL-folie. Met onze folie geef je je jouw auto wat extra stijl. Door dit te combineren met het spuiten van de velgen of het coaten van de remschijven tover je je auto werkelijk om.

Bekijk hier meer op ons YouTube kanaal en volg ons ook op Instagram #Procarwrap om op de hoogte te blijven van onze nieuwste projecten.

Bescherming in stijl

Tegenwoordig maken auto’s gebruik van HID-, LED- en laserlampen met ultraheldere polycarbonaat- of acryllenzen waardoor het eenvoudiger is dan ooit om voor je uit te zien.

Zo helder en strak als dat deze nieuwe koplampen zijn, brengt het ook de nodige kwetsbaarheid met zich mee, ze zijn dichtbij de weg en uiterst kwetsbaar voor schade door zowel puin en de UV-stralen van de zon.

XPEL-folie heeft een gepatenteerde buitenhuid die bijna onmogelijk te schuren of te krabben is. Ook beschikt het over een binnenlaag die hecht aan lenzen en eventuele oppervlakte imperfecties egaliseert. Het is sterk genoeg om directe steenslagen te verwerken maar zorgt er nog steeds voor dat de koplampwarmte op natuurlijke wijze wordt verdreven.

Voordelen smoken

Het smoken van de koplampen en achterlichten brengt een hoop voordelen met zich mee, waaronder:

• De folie geeft bescherming aan de koplampen tegen gebruikskrassen en steenslag. De waarde van je auto zal hierdoor gelijk langer zijn waarde behouden, omdat het glas intact blijft.
• De folie is UV-werend.
• De folie geeft de lampen een luxere en stoerdere uitstraling.
• Reageert erg goed op vochtigheid en hoge temperaturen.
• Onderhouden van de folie is eenvoudig en wasstraat bestendig.
• In geval van schade is de folie gemakkelijk te vervangen.
• Heeft een restwaardevehogende werking, door de bescherming van de koplamp.

Soorten smoke folie

Wij maken gebruik van de Medium en Dark smoke folie. De percentages kunnen ietswat afwijken wegen het rekken van de folie. De gemiddelde percentage van de Medium smoke folie ligt rond de 35% en van de Dark Smoke folie op ongeveer 20%. Tevens is het mogelijk om nog een extremere 5% folie te nemen dat ideaal is voor bedrijfswagens.

De extra wow-factor voor je auto

Maak je auto af met bijvoorbeeld het spuiten van de velgen. Wij kunnen de velgen in elke gewenste kleur coaten of spuiten. Ook bieden wij speciale velgringen in diverse kleuren die beschermen tegen schade bij het raken van stoepranden. Om het totaalpakket nog extra uitstraling te geven kun je ook je remklauwen laten coaten in een opvallende kleur, emblemen laten plasti-dippen of de koplampen laten voorzien van een smoked tintfolie.

  • Velgen spuiten/ coaten – Geheel of gedeeltelijk in gewenste kleur laten spuiten of poedercoaten
  • Velgen coaten – geheel of gedeeltelijk in een gewenste kleur laten poedercoaten
  • Alloygator velgbescherming – een harde nylon ring die beschermt op een onopvallende, of juist opvallende wijze. Extra voordeel: kan altijd aangepast of verwijderd worden
  • Remklauwen coaten – in elke gewenste kleur met originele of eigen logo’s onder de lak
  • Emblemen dippen – in elke gewenste kleur glans of mat plasti-dip
  • Koplampen tinten – smoked folie laten aanbrengen op (kop)lampen. Extra voordeel: kan altijd aangepast of verwijderd worden
Vakkundige montage

Bij ProCarWrap gebruiken we alleen de beste materialen die er beschikbaar zijn op de markt. Onze vakkundige monteurs bewaken die kwaliteit en behandelen de onderdelen met de grootste voorzichtigheid. Hierdoor kunnen we ook garantie geven op materialen en montage waardoor je met een gerust hart weer de weg op kunt in een custom gestylede en unieke auto!

Neem contact op om een afspraak te maken.over ons

ProCarWrap: de specialist in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. ProCarWrap in Amsterdam heeft zich gespecialiseerd in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. Bij het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van deze onderdelen nemen wij de eventuele huisstijl evenals de communicatiebehoefte van de opdrachtgever als referentiepunt. De kracht van ProCarWrap is het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van unieke communicatie- dragers die moeten bijdragen aan de herkenbaarheid de organisatie.
Lees verder

CONTACT Informatie