gratis de-icer webbanner
Ruiten blinderen

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor ruiten blinderen, voornamelijk wegens privacy en bescherming van het interieur door UV-straling. Ook is het erg populair om dit te combineren met het smoken van je lichten, hierdoor creëer je een hele stealthy en premium look.

Bekijk hier meer op ons YouTube kanaal.

Voor het blinderen van de ruiten gebruiken we blinderingsfolie van het kwaliteitsmerk Xpel. Xpel is het top merk uit de USA. Dit betekent dat de ruiten er erg mooi uit gaan zien daarnaast is het ook nog eens krasvast en zeer sterk. Er is geen ander merk met deze hoge kwaliteit. Voor de lichten maken we gebruik van de Light en Dark smoke. De percentages kunnen ietwat afwijken wegens het rekken van de folie. De gemiddelde percentages van de Light smoke folie ligt rond de 35% en van de Dark smoke op 20%. Standaard gebruiken wij voor het ruiten blinderen de Xpel CS folie.

De Xpel XR folie biedt bovenop de voordelen van de CS folie een nog betere hittewering tot hoger dan 80%. Daardoor blijft het veel koeler in de auto, wat meer comfort biedt en de airconditioning minder hard hoeft te werken. Zelfs de lichtste tint van de XR folie geeft deze hoge warmtewering. De folie is zo effectief omdat hij voorzien is van een nano-keramische samenstelling. De keramische deeltjes die in de folie zitten filteren de infrarood straling van de zon.

Verschillende percentages ramen tinten

Prijzen voor B-stijl (alles achter de voorstoelen) tinten:

Prime CS Prime XR Ultra Chameleon
3-deurs hatchback 150,- 255,-  
5-deurs hatchback 195,- 330,-  
Sedan 225,- 385,-  
Coupé 195,- 330,-  
Station 245,- 415,-  
SUV/MPV 275,- 465,-  
     
Meerprijs voorportierramen 130,- 190,-  
Meerprijs voorruit 155,- 215,- 225,- nu voor maar 195,-!

Prijzen voor blinderen zijn ex. BTW, inclusief montage en materiaal, met een garantie van 10 jaar, ongeacht het percentage folie.
Bekijk hier de specificaties van de Xpel folie.

Neem nu contact op om een afspraak te maken:
Contact

NIEUW: Ultra Chameleon folie

Geef je auto een luxe/exclusieve uitstraling met Ultra Chameleon raamfolie.
De folie geeft een mooi effect door de veranderende kleur bij verschillende hoeken en weersomstandigheden.
Ultra Chameleon folie is 70% licht doorlatend en 80% hitte werend.

 Ultra Chameleon Raamfolie binnenuit

Autoramen laten blinderen

Met het blinderen van de ruiten houden we natuurlijk rekening met de wetgeving. Hierbij moeten de voorportierruiten minimaal 55% lichtdoorlatend zijn. Verder mag je zelf bepalen hoe donker wij de autoruiten blinderen. Doordat wij je auto blinderen met de juiste folie krijgt je auto een heel sportief en premium uiterlijk.

Voordelen van het blinderen

Waarom ramen blinderen? We sommen de voordelen van blinderen voor je op. De blindeerfolie CS Black houdt tot 47% van de warmte buiten en de XR Black folie tot wel 85%, waardoor de airco minder energie verbruikt. Daarnaast filteren de geblindeerde ruiten 99% van de uv-straling en werken ze inbraak vertragend. De folie van Xpel is in feite een laminaat. Daardoor is een ruit tot 5 keer sterker en is scherfwerend. In het geval van een ongeluk zullen de ruitsplinters op de folie blijven plakken, waardoor de kans op een letsel door glas veel minder wordt. Zonder de autoramen te tinten krijgt de zon ook vrij spel op het dashboard, leer, bekleding en het tapijt wat leidt tot uitdroging, barsten en scheuren. En privacy in de auto is natuurlijk ook niet onbelangrijk!

  • Privacy
  • Beschermd het leer in het interieur en voorkomt scheuren en barsten
  • Bescherming tegen uv-straling
  • Minder warmte in de auto
  • Meer veiligheid bij glasbreuk (getest volgens de norm NEN prEN 12600)
  • Strakke styling van uw auto

Lichten smoken

Het smoken van de koplampen en achterlichten doen we met hoogwaardige folie, zo geef je je auto niet alleen extra bescherming maar ook een meer premium look. Tegenwoordig maken auto’s gebruik van HID-, LED- en laserlampen met ultraheldere polycarbonaat- of acryllenzen waardoor het eenvoudiger is dan ooit om voor je uit te zien. Zo helder en strak als dat deze nieuwe koplampen zijn, brengt het ook de nodige kwetsbaarheid met zich mee, ze zijn dichtbij de weg en uiterst kwetsbaar voor schade door zowel puin en de UV-stralen van de zon.

Voordelen van het smoken

• De folie geeft bescherming aan de koplampen tegen gebruikskrassen en steenslag.
• De waarde van je auto zal langer zijn waarde behouden, omdat het glas intact blijft.
• De folie is Uv-werend.
• De folie geeft de lampen een luxere en stoerdere uitstraling.
• Reageert erg goed op vochtigheid en hoge temperaturen.
• Onderhouden van de folie is eenvoudig en wasstraat bestendig.
• In geval van schade is de folie gemakkelijk te vervangen.
• Heeft een restwaarde verhogende werking, door de bescherming van de koplamp.

10 jaar garantie op de folie en montage

Onze vakmensen zorgen natuurlijk voor een vlekkeloze montage zonder luchtbelletjes, kreukels of stofdeeltjes. Dit gebeurt doorgaans in de werkplaats van onze hoofdvestiging TintTotaal aan de Isolatorweg 34 (om de hoek). Toch kan er ook na montage altijd iets misgaan. Daarom krijg je van ons een certificaat voor 10 jaar garantie op loslaten, bellen, scheuren of verkleuren van de folie. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.

Zelf leren blinderen?

Heb je interesse om zelf te gaan blinderen? Wij geven ook een paar keer per jaar trainingen.

Neem nu contact op om een afspraak te maken:
Contact[slick-carousel-slider acf_field="slideshow" autoplay="true" slide_to_show="3"]

over ons

ProCarWrap in Amsterdam is gespecialiseerd in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. Daarom hebben wij specialisten in huis op het gebied van car wrap folies en blindeerfolies en werken wij met de beste folies die een lange levensduur garanderen. ProCarWrap maakt het waar: kwaliteit waar je U tegen zegt! Je kunt ook bij ons terecht voor car detailing, het smoken van lichten, velgringen en remklauwen coaten. Tevens geven we trainingen in car wrapping en blinderen. Voor promotionele wrapping / bestickering van een auto of ander product ben je bij ons ook aan het juiste adres!
Lees verder

CONTACT Informatie 

ProCarWrap
ProCarWrap