Gespecialiseerd in het blinderen van autoruiten

Het ruiten blinderen doen we door middel van een hoogwaardige kwaliteitsfolie van het merk XPEL. Dankzij de speciale technieken en onze jarenlange ervaring kun je rekenen op kwaliteit en diversiteit.
Je hebt de keuze uit verschillende tinten, variërend van lichte tot donkere blinderingsfolie.

Bekijk hier meer op ons YouTube kanaal.

Wat kun je van ons verwachten als je de ruiten laat blinderen?

Wij geven je duidelijk advies over ramen tinten en helpen je de juiste keuze te laten maken uit de autoruitfolies die je tijdens aanvang van de montage bij ons in de showroom kunt bezichtigen.
Onze ervaren monteurs installeren de raamfolie zonder luchtbellen, kreukels of stofdeeltjes aan de binnenzijde van de ruit. De autoraamfolies hebben een krasvaste coatinglaag, dit biedt een extra bescherming zodat bijvoorbeeld kinderen of huisdieren er niet snel een beschadiging in kunnen brengen.
Naast een vlekkeloze montage krijgt je 7 jaar garantie op de montage en blinderingsfolie.

De voordelen van geblindeerde autoruiten

De gemiddelde privacyfolie heeft een zonwerende werking van 40%, werkt 100% UV-werend en biedt privacy zonder het zicht naar buiten toe te belemmeren.

Wilt je je ruiten laten blinderen? Bel 020-681 32 06 of maak gebruik van ons contactformulier voor meer informatie.

om autoruiten te blinderen:
– De auto’s dienen schoongewassen, ontdaan van vet- en vuilresten te worden aangeleverd.
– Lichte krassen op het ruit vallen meer op zodra de ramen geblindeerd zijn, afhankelijk van de diepte van de kras kan dit weggepoetst worden bij een poetsbedrijf.
– Het proces neemt in de meeste gevallen een halve werkdag in beslag, doordeweeks van 09:00 tot 14:00uur of van 14:00 tot 17:30uur. Blijven wachten is mogelijk, in de hiervoor speciaal ingerichte wachtruimte met beschikbare WIFI, TV en uiteraard een warm drankje.
– Aan het blinderen van de voorportierramen zijn wettelijke regels verbonden, deze ruiten dienen minimaal 55% lichtdoorlatend te zijn. Wij meten de ramen door middel van een tintmeter en leveren deze vervolgens af met een certificaat.
– Prijzen zijn ongeacht het type gebruikte privacyfolie. We leveren deze standaard met 7 jaar garantie op alle oneffenheden zoals krassen, verkleuring of bellen in de folie.

Hier vind je meer informatie over wettelijk toegestane tintpercentages en veelgestelde vragen.

bekijk onze prijzenover ons

ProCarWrap in Amsterdam is gespecialiseerd in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. Daarom hebben wij specialisten in huis op het gebied van car wrap folies en blindeerfolies en werken wij met de beste folies die een lange levensduur garanderen. ProCarWrap maakt het waar: kwaliteit waar je U tegen zegt! Je kunt ook bij ons terecht voor car detailing, het smoken van lichten, velgringen en remklauwen coaten. Tevens geven we trainingen in car wrapping en blinderen. Voor promotionele wrapping / bestickering van een auto of ander product ben je bij ons ook aan het juiste adres!
Lees verder

CONTACT Informatie