De veelzijdigheid van velgen & remklauwen coaten.

Onze professionals bij Procarwrap hebben ruim 14 jaar ervaring in het aanbrengen van coatings, en gebruiken altijd poedercoating van het hoogste segment.
Bij het coaten van onderdelen wordt er op vakkundige wijze een speciaal laagje (remklauw-) verf -in iedere gewenste kleur- rondom het auto-onderdeel geverfd. Denk daarbij aan metallic-, matte-, of satijnkleuren.

Zelf remklauwen coaten

Remklauwen coaten doen we al jarenlang en hebben inmiddels de nodige ervaring om ons als échte professionals te kwalificeren. Om ervoor te zorgen we topkwaliteit blijven leveren en langdurige resultaten creëren, voeren we ten aller tijden een aantal vaste stappen uit:

  • – De eerste stap is de auto op de brug plaatsen en omhoog te heffen, waarbij alle wielen verwijderd, – gemarkeerd en goed beschermd worden
  • – Vervolgens verwijderen we hardnekkige roest en ongewenst vuil.
  • – Kwetsbare delen zoals de pijpen en schijven worden gemaskerd en afgeschermd.
  • – De remklauwen worden vervolgens grondig gereinigd met een duurzame reinigingsoplossing.
  • – Vervolgens worden de remklauwen geverfd met geschikte remklauwverf.
  • – Hierna volgt een droog proces van 1 dag, zodat wij er zeker van zijn dat de verf goed opdroogt en intrekt op de remklauwen.
  • – In overleg met de klant, plaatsen wij vervolgens de bestickering die de klant op de remklauwen wenst te hebben.
  • – Na een eventuele bestickering worden de wielen vakkundig terug gemonteerd.
  • – Er wordt tevens nog een eindcontrole uitgevoerd, voordat we het voertuig laten zakken.
  • – Met ons stappenplan worden de remklauwen niet van de auto verwijderd, doordat dit storingen  kan veroorzaken bij de remslangen en het (volledig) ontluchten van het systeem zou vereisen.

Het verwijderen en opnieuw aanbrengen van de geverfde remklauwen kan namelijk de garantie van het voertuig beïnvloeden.

Logo’s en merkaanduidingen kunnen wij in-house ontwerpen door onze ervaren designers, en kunnen dit vervolgens aanbrengen op de remklauwen nadat deze volledig gedroogd zijn.

 

 

Velgen coaten

Velgen poedercoaten is een industrieel elektrostatisch proces waarbij d.m.v. perslucht, negatief geladen poederdeeltjes op een positief geladen werkstuk wordt verstorven. Hierdoor plakt de poeder aan de velgen. Het poedercoaten van velgen is enorm populair en is momenteel de sterkste vorm van coating (lak) voor jouw autovelgen.

Poedercoaten biedt een duurzame bescherming tegen corrosie en uitstekende bestendigheid tegen verschillende weersinvloeden.
Zie hieronder enkele voorbeelden van velgen die wij gecoat hebben.

Neem nu contact op om een afspraak te maken:

Neem contact op met één van onze specialisten om meer te weten te komen over de mogelijkheden van een poedercoating voor jouw remklauwen of velgen, geheel naar smaak in je favoriete stijl en kleur.

Contact[slick-carousel-slider acf_field="slideshow" autoplay="true" slide_to_show="3"]

over ons

ProCarWrap in Amsterdam is gespecialiseerd in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. Daarom hebben wij specialisten in huis op het gebied van car wrap folies en blindeerfolies en werken wij met de beste folies die een lange levensduur garanderen. ProCarWrap maakt het waar: kwaliteit waar je U tegen zegt! Je kunt ook bij ons terecht voor car detailing, het smoken van lichten, velgringen en remklauwen coaten. Tevens geven we trainingen in car wrapping en blinderen. Voor promotionele wrapping / bestickering van een auto of ander product ben je bij ons ook aan het juiste adres!
Lees verder

CONTACT Informatie 

ProCarWrap
ProCarWrap