Reclame wrapping en gevelbestickering

Naast een carwrap bedoeld als styling kun je bij ProCarWrap ook elk voertuig laten wrappen of bestickeren voor reclame doeleinden. Voor langere duur of promotioneel voor een bepaalde actie. Maar het houdt niet op bij voertuigen; wij kunnen ook de ramen of de gehele gevel van een gebouw voorzien van bestickering.

Bekijk hier meer op ons YouTube kanaal.

Autobelettering is slimme reclame

Bedrijfsvoertuigen zitten voortdurend op de weg tussen allerlei potentiële klanten en zijn zeer geschikt voor reclameboodschappen. Een standaard wit bedrijfsvoertuig is dan natuurlijk zonde. Door het voertuig te voorzien van autobelettering in de vorm van bestickering valt het bedrijf op. Het levert vaak nieuwe klanten op en die zijn er nooit genoeg. ProCarWrap verzorgt voertuigreclame voor alle soorten (bedrijfs)voertuigen.

Promotioneel wrappen: een opvallende manier van reclame

Wij wrappen auto’s ook vaak voor promotionele doeleinden. Zo kan elk voertuig als promotieobject gebruikt worden voor en tijdelijke actie! Dan gebruiken wij een folie die een minder sterk hechtende lijmlaag heeft en er dus makkelijker vanaf gehaald kan worden als de promotie-actie afgelopen is. Handig voor bedrijfsauto’s die een bepaalde boodschap moeten overbrengen. We bedrukken het vinyl met elk gewenst ontwerp op maat. Het heeft een groot voordeel: de lak van de auto wordt beschermd door het zelfklevend vinyl. Als de wrap weer verwijdert wordt is de auto weer als nieuw. De full colour wrap wordt gelamineerd ter bescherming van de folie en tegen verkleuring door UV. Hierbij is nog de keuze tussen een glans- of matlaminaat.

Gevelbestickering: het visitekaartje van een bedrijf

Gevelbelettering is de eerste indruk van een bedrijf of winkel op huidige en toekomstige relaties en klanten. En een eerste indruk kun je maar één keer maken! De gevel is het visitekaartje van een bedrijf. En met de juiste gevelreclame of gevelbelettering zorg je ervoor dat die meteen in het oog springt.
Met inachtneming van de huisstijl van het bedrijf visualiseren wij vooraf de gevelreclame van de vestiging. Daarna gaan we op zoek naar het beste zichtpunt voor ieder onderdeel. Op basis hiervan en de bevindingen bij het inmeten maken wij een passende offerte voor het project. Een eventuele vergunning voor gevelreclame kan ook geheel door ProCarWrap begeleid worden.

One stop shop

Productie vindt plaats in onze eigen werkplaatsen en montage door een eigen montagedienst, uitgerust met alle benodigde materialen en gereedschappen om tot het beste eindresultaat te komen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Kijk voor meer mogelijkheden van bedrijfsreclame op de site van ons zusterbedrijf TintTotaal.over ons

ProCarWrap in Amsterdam is gespecialiseerd in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. Daarom hebben wij specialisten in huis op het gebied van car wrap folies en blindeerfolies en werken wij met de beste folies die een lange levensduur garanderen. ProCarWrap maakt het waar: kwaliteit waar je U tegen zegt! Je kunt ook bij ons terecht voor car detailing, het smoken van lichten, velgringen en remklauwen coaten. Tevens geven we trainingen in car wrapping en blinderen. Voor promotionele wrapping / bestickering van een auto of ander product ben je bij ons ook aan het juiste adres!
Lees verder

CONTACT Informatie