Training Ruiten blinderen

Ben je benieuwd of ruiten blinderen of ramen tinten ook een activiteit is die bij jou past? Ontdek jouw motivatie voor het leren ruiten blinderen met de presentatie / workshop van Procarwrap.
De training ruiten blinderen is een workshop / cursus met veel ‘tips ’n tricks’, demonstraties en oefeningen waarin je ontdekt wat het blinderen van ramen inhoudt.
De training van Procarwrap is niet GRATIS maar wél kosteloos.

ramen blinderen cursusramen blinderen certificaat

Waarom kies je voor de Procarwrap cursus ramen tinten?

De cursus ramen tinten van Procarwrap is een unieke mogelijkheid om te leren ramen tinten. Je staat er uiteraard niet alleen voor, we bieden persoonlijke begeleiding door onze tint professionals, zodat je zeker bent van het verbeteren van je skills. Met de training ga je aan de slag met het professioneel aanbrengen van verschillende soorten raamfolies, na de lessen heb je een uniek leer programma doorlopen en kun je gegarandeerd op vakkundige wijze raam- en glasfolie aanbrengen op autoramen. Niet alle autoramen zijn hetzelfde, scherpe hoeken, bolle rondingen en formaten oppervlaktes worden geplakt met een andere aanpak. Zodra je de training hebt doorlopen, kun jij ieder soort autoraam professioneel en vakkundig blinderen met de nieuwste technieken.

Training blinderen info

Programma training ruiten blinderen:

08:30 Warm onthaal (koffie/thee)
09:00 Audio-visuele presentatie
09.30 Oppervlaktebehandeling
10:00 Preview diverse tint-disciplines gecombineerd met tips en tricks
11.30 Montage van de folie en snijtechnieken
12:30 Lunch inbegrepen
13:30 Aanbreng van films op voertuigen i.c.m. demonstraties
16:00 Vragenronde en afsluiting 

Agenda:
Op aanvraag, neem gerust contact met ons op!
Tijd: 8.30 uur tot 17.00 uur

Kosten:
795,- per persoon, excl. BTW. inclusief een volledige toolbag en professionele folie om verder te oefenen.

Training Car wrapping
We geven ook trainingen in carwrapping! Lijkt dat je interessant? Ga dan naar onze Carwrap training pagina.
Contact[slick-carousel-slider acf_field="slideshow" autoplay="true" slide_to_show="3"]

over ons

ProCarWrap in Amsterdam is gespecialiseerd in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. Daarom hebben wij specialisten in huis op het gebied van car wrap folies en blindeerfolies en werken wij met de beste folies die een lange levensduur garanderen. ProCarWrap maakt het waar: kwaliteit waar je U tegen zegt! Je kunt ook bij ons terecht voor car detailing, het smoken van lichten, velgringen en remklauwen coaten. Tevens geven we trainingen in car wrapping en blinderen. Voor promotionele wrapping / bestickering van een auto of ander product ben je bij ons ook aan het juiste adres!
Lees verder

CONTACT Informatie 

ProCarWrap
ProCarWrap