Een premium uitstraling met Chrome Delete

Ontchromen, ook wel Chrome Delete genoemd is ook weer een extra stap om je voertuig een andere uitstraling te geven. Er is een legio aan mogelijkheden en in de meeste gevallen zorgen hoogglans zwart, satijn of mat voor de meest premium uitstraling.

Zo kan je bijvoorbeeld je raamlijsten, grill, handgrepen, dakdragers en logo’s ontchromen. Uiteraard kun je elke kleur kiezen voor het ontchromen van de onderdelen. Door het ontchromen wordt de auto ook nog eens beter beschermd.

image
image
image
image
image
image

Tegenwoordig bieden de meeste fabrikanten hun voertuigen ook fabrieks-af aan met zwarte sierlijsten. Dit wordt meestal een ‘Night Package’ of ‘Black Line’ genoemd, mocht je auto dit pakket niet hebben dan kunnen wij dit alsnog naar dezelfde stijl ontchromen. In het geval van de Tesla’s is het bijvoorbeeld erg mooi om de deurgrepen te ontchromen, zodat deze als het ware ‘wegvallen’ met als resultaat dat het geheel veel strakker oogt.

Het is lastig om vaste prijzen aan de bieden, iedere auto heeft namelijk andere chroom onderdelen en bij de meeste auto’s moeten deze verwijdert worden om ze netjes te kunnen wrappen. Hieronder hebben we een aantal indicatieprijzen geplaatst voor de nodige onderdelen.

Wat is ontchromen en hoe werkt het?

Chrome auto-onderdelen zoals sierlijsten zijn moeilijk over te spuiten. Toch is het vaak gewenst om een auto met chrome onderdelen een andere look te geven. Daarom is het wrappen van chrome onderdelen d.m.v. Chrome Delete de ideale oplossing voor een vernieuwde look van een auto. Een voordeel van ontchromen door de specialisten van Procarwrap, is dat het niet nodig is om de chrome onderdelen te demonteren van je auto.

Met ontchromen kun je dus makkelijk en voordelig alle chrome onderdelen van je auto een andere kleur geven, zonder de originele lak te verwijderen of de auto over te spuiten. Met een speciale chroom hechtende wrap folie veranderen we je auto snel van kleur met een speciaal effect zoals glans, carbon, satijn, mat of één van de talrijke opties waar we je graag over adviseren in onze showroom.

Neem nu contact op om een afspraak te maken:

Contact[slick-carousel-slider acf_field="slideshow" autoplay="true" slide_to_show="3"]

over ons

ProCarWrap in Amsterdam is gespecialiseerd in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. Daarom hebben wij specialisten in huis op het gebied van car wrap folies en blindeerfolies en werken wij met de beste folies die een lange levensduur garanderen. ProCarWrap maakt het waar: kwaliteit waar je U tegen zegt! Je kunt ook bij ons terecht voor car detailing, het smoken van lichten, velgringen en remklauwen coaten. Tevens geven we trainingen in car wrapping en blinderen. Voor promotionele wrapping / bestickering van een auto of ander product ben je bij ons ook aan het juiste adres!
Lees verder

CONTACT Informatie 

ProCarWrap
ProCarWrap