Geef uw auto een extra unieke uitstraling!

Een dakwrap of striping op uw auto met safariprint (slangenprint), carbonlook, hoogglans panoramadak, sport striping of een dakwrap volledig naar eigen design aan laten brengen? Of kies voor een merkprint door ProCarWrap!
Hiermee maakt u de auto uniek en stijlvol. Er zijn verschillende kleuren mogelijk die u ook nog eens kunt combineren met wrapping van de spiegelkappen, raamstijlen of de grill.

Zit de gewenste kleur voor de dakwrap of striping er niet tussen of heeft u een eigen design in gedachten voor uw dakwrap? Laat ons dit dan voor u ontwerpen. Onze creatieve studiomedewerkers ontwerpen een leuk design om een goede vertaling van uw idee te realiseren!

Maar ook een wrap van uw grill, daklijsten, raambogen of andere onderdelen is mogelijk bij ProCarWrap! Mooie extra details aan uw car styling kunnen we toevoegen door uw koplampen te voorzien van Smoked folie en / of de ruiten te blinderen, zo is uw auto helemaal af.

ProCarWrap zorgt in Amsterdam voor de speciale styling van uw auto.
Bel 020-681 32 06 of maak gebruik van ons contactformulier voor meer informatie.

bekijk onze prijzen

BROCHUREover ons

ProCarWrap: uw specialist in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. ProCarWrap uit Amsterdam heeft zich gespecialiseerd in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. Bij het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van deze onderdelen nemen wij de eventuele huisstijl evenals de communicatiebehoefte van de opdrachtgever als referentiepunt. De kracht van ProCarWrap is het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van unieke communicatie- dragers die moeten bijdragen aan de herkenbaarheid uw organisatie.
Lees verder

CONTACT Informatie