Wat is car wrapping?

Car wrapping kunnen we letterlijk vertalen als ‘auto inpakken’. Het is een techniek die veel wordt gebruikt om voertuigen om te toveren in een reclame- of promotieobject. Uiteraard maakt car wrapping ook het stylen van auto’s mogelijk. De techniek voor het stylen van auto’s heeft zich snel en effectief ontwikkeld, waardoor u uw auto volledig naar uw smaak kunt laten stylen.

ProCarWrap is al jaren gespecialiseerd in het stylen van voertuigen. Wij werken met zeer ervaren monteurs die de wensen en de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel hebben staan. Dit resulteert in talloze geslaagde car wraps.

Hoe werkt car wrapping?

Het hoogwaardige zelfklevende vinyl van 3M zorgt zowel voor een nieuwe look voor uw voertuig als ook voor een beschermlaag over uw auto. De levensduur bedraagt gemiddeld genomen 5-7 jaar. Na een car wrap dient u de nieuwe kleur sinds april 2013 wel op te geven bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).
We voeren onder andere kar wraps uit in de momenteel populaire hippe matte kleuren. Is een matte auto niet helemaal uw smaak? Wat dacht u van een witte hoogglans wrap met een zwarte hoogglans dak wrap? Bekijk de digitale kleurenkaart of bezoek onze showroom in Amsterdam om inspiratie op te doen.

Kan ik ook een print toepassen als car wrap?

Een full colour wrap is een stevige vinyl sticker die we printen op onze grootformaat printers. De sticker wordt door professioneel opgeleide monteurs zorgvuldig en met speciale technieken op het voertuig geplakt. De car wrap beschermt de originele lak van het voertuig met het zelfklevend vinyl zodat, wanneer u de bestickering weer laat verwijderen, er een nieuwe auto van onder tevoorschijn komt.

Promotioneel wrappen

Wij wrappen auto’s ook vaak voor promotionele doeleinden. Zo kan elk voertuig als promotieobject gebruikt worden voor en tijdelijke actie! Dan gebruiken wij een folie die een minder sterk hechtende lijmlaag heeft en er dus makkelijker vanaf gehaald kan worden als de promotie-actie afgelopen is.

Geef uw auto een extra unieke uitstraling!

Een dakwrap of striping op uw auto met safariprint (slangenprint), carbonlook, hoogglans panoramadak, sport striping of een dakwrap volledig naar eigen design aan laten brengen? Of kies voor een merkprint door ProCarWrap!
Hiermee maakt u de auto uniek en stijlvol. Er zijn verschillende kleuren mogelijk die u ook nog eens kunt combineren met wrapping van de spiegelkappen, raamstijlen of de grill.
Zit de gewenste kleur voor de dakwrap of striping er niet tussen of heeft u een eigen design in gedachten voor uw dakwrap? Laat ons dit dan voor u ontwerpen. Onze creatieve studiomedewerkers ontwerpen een leuk design om een goede vertaling van uw idee te realiseren!
Maar ook een wrap van uw grill, daklijsten, raambogen of andere onderdelen is mogelijk bij ProCarWrap! Mooie extra details aan uw car styling kunnen we toevoegen door uw koplampen te voorzien van Smoked folie en / of de ruiten te blinderen, zo is uw auto helemaal af.

Niet alleen auto’s worden bij ons gewrapped

TintTotaal wrapped veel verschillende soorten voertigen, niet alleen auto’s! We doen vaak bakwagens maar ook boten, treinen, motoren en scooters, bakfietsen en zelfs eens een helicopter. Maar ook speciale aanvragen komen geregeld binnen zoals meubels of flight cases. We verzorgen in eigen huis het ontwerp indien nodig, de productie en vervolgens brengen onze vakkundige monteurs de wrap aan op het voertuig in onze speciaal daarvoor ingerichte werkplaats in Amsterdam.
Bent u particulier of een bedrijf en wilt u reclame of een full-color wrap op uw voertuig? Neem dan contact op.
bekijk onze prijzen
BROCHUREover ons

ProCarWrap: uw specialist in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. ProCarWrap uit Amsterdam heeft zich gespecialiseerd in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. Bij het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van deze onderdelen nemen wij de eventuele huisstijl evenals de communicatiebehoefte van de opdrachtgever als referentiepunt. De kracht van ProCarWrap is het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van unieke communicatie- dragers die moeten bijdragen aan de herkenbaarheid uw organisatie.
Lees verder

CONTACT Informatie