Je auto weer als nieuw

Procarwrap is hét autopoetsbedrijf gevestigd in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van interieur, exterieur en high-end detailing. Onze professionals streven naar het beste resultaat en delen dagelijks hun passie voor auto’s. Door gebruik te maken gespecialiseerde producten, professioneel gereedschap en vakkundige ervaring maken wij het verschil. Na een goede poetsbeurt glimt jouw autolak je weer tegemoet.

Wij hebben diverse behandelingen waarmee wij je auto weer kunnen laten stralen. Ontdek het zelf!

Prijstabel Cardetailing

*Prijzen zijn excl. 21% BTW
*De prijzen zijn goede indicatie prijzen met gemiddelde lak- polijstwerk. Verwijderen van losse krassen of overmatige waskrassen kan tegen een meerprijs van € 55,- per uur.

Auto polijsten

Door je auto te polijsten straalt je auto weer als nooit tevoren! Ontsieringen, swirls en lakdefecten pakken we grondig aan. Afhankelijk van de staat van de lak, wordt er in één of meerdere stappen gepolijst. Zo worden o.a. wasstraatkrasjes en grote krassen verwijdert en krijgt de lak z’n sprankelende glans terug.

Keramische Coating

Bescherm je auto met onze keramische coating van Procarwrap. Doordat de keramische coating kraswerend is en tevens vuil- en waterafstotend, blijft de lak langer mooi en goed beschermd. Met een coating wordt onderhoud van je auto een stuk eenvoudiger, gaat het wassen sneller en het resultaat keer op keer schitterend!

Voordelen van keramische coating:
– Langere levensduur van de lak
– Behoudt langer zijn glans
– Minder krasgevoelig
– Extra vuil- en waterafstotend

Bekijk hier meer op ons YouTube kanaal.

Nano Coating

Hoe fijner de deeltjes, des te beter de bescherming. Door middel van nanotechnologie wordt er een flinterdunne glaslaag aangebracht op je auto. De dunne lak heeft een herstellende eigenschap en beschermt jouw auto tegen weersinvloeden en UV-straling. Daarnaast wordt de autolak kraswerend en behoudt de lak zijn mooie glans voor een langdurige periode.

Voordelen van Nano Coating:
– Zelfreinigend effect
– Permanente bescherming
– Extreme glans!
– Hardheid boven 9H
– UV-beschermend

Lakverzegeling

De ultieme finishing touch voor je auto. Na een zorgvuldige poetsbeurt moet de lak ook de allerbeste bescherming krijgen. Met lakverzegeling gaat er een glascoating over je auto. De coating gaat vele malen langer mee ten opzichte van een traditionele wax. De lak van de auto wordt waterafstotend en geeft een extra diepe glans. Daarnaast is de auto gemakkelijk te onderhouden door de zelfreinigende eigenschappen van de coating. Je auto wordt goed beschermd tegen negatieve invloeden zoals UV-straling, straatvuil, vogelpoep, fijne krasjes en weersomstandigheden.

keramische coating

Interieurreiniging

Je interieur kan het zwaar te voorduren hebben. Veel voorkomende problemen als vlekken in de bekleding, vet & stof op het dashboard, nicotineaanslag en nare geuren weten wij wel raad mee! Wij werken met de beste reinigingsmiddelen om zo je auto weer van een fris en schoon interieur te voorzien.

Leerbehandeling

Zonder de juiste verzorging zal leer snel uitdrogen & verouderen. Met name UV licht & de airco speelt hier een grote in. Hierdoor zullen er scheurtjes ontstaan en verkleuringen.
Met de juiste verzorging blijft leer soepel en wordt de levensduur verlengt.

Onze aanpak

Allereerst beginnen we met het beoordelen van het voertuig/de lak met een deskundig advies, een goede voorbereiding is immers het halve werk.
Vervolgens laten we een gecertificeerde professional aan jouw voertuig werken om ongeëvenaarde kwaliteit te leveren. Nadat onze vakkundige het volledige proces voor jouw voertuig is doorlopen, laten we de voltooide werkzaamheden door een professional dubbel controleren.

Bij Procarwrap zijn we apetrots op onze behaalde resultaten en zorgen wij ervoor dat je na oplevering een nazorgprogramma ontvangt met garantie.
Geef roest en krassen geen kans! Neem contact met ons op en boek vandaag nog een afspraak.

Neem nu contact op om een afspraak te maken:
Contact

 [slick-carousel-slider acf_field="slideshow" autoplay="true" slide_to_show="3"]

over ons

ProCarWrap in Amsterdam is gespecialiseerd in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. Daarom hebben wij specialisten in huis op het gebied van car wrap folies en blindeerfolies en werken wij met de beste folies die een lange levensduur garanderen. ProCarWrap maakt het waar: kwaliteit waar je U tegen zegt! Je kunt ook bij ons terecht voor car detailing, het smoken van lichten, velgringen en remklauwen coaten. Tevens geven we trainingen in car wrapping en blinderen. Voor promotionele wrapping / bestickering van een auto of ander product ben je bij ons ook aan het juiste adres!
Lees verder

CONTACT Informatie 

ProCarWrap
ProCarWrap