Auto interieur en/of exterieur weer als nieuw?

Voor car detailing ben je bij ons aan het goede adres. Bescherm je auto en laat hem weer stralen met een showroombehandeling. Bij het ‘showroom klaar maken’ wordt de gehele auto van voor tot achter en van binnen en buiten compleet gereinigd, behandeld en weer in nieuwstaat gebracht. Door een zeer gedetailleerde en professionele reiniging en verzorging zal je auto weer als nieuw zijn. Door onze professionals en de goede apparatuur zal je auro niets te kort komen en zal het het net zijn alsof hij gloedjenieuw bij de autodealer naar buiten komt rijden. Wij bieden onder andere 3 zeer uitgebreide paketten in verschillende prijsklassen, namelijk:
• Luxury v.a.€ 125,-
• Deluxe v.a.€ 195,-
• Supreme v.a.€ 299,-
Natuurlijk ben je niet afhankelijk van deze paketten, ook maken wij graag een passend pakket geheel naar wens!

WIJ REINIGEN 100% MILIEUVRIENDELIJK

Wij gebruiken een stoomapparaat dat speciaal ontwikkeld is voor het reinigen van auto’s, vrachtwagens, caravans, campers en boten. Stoom is bij de juiste combinatie van druk, vochtigheid en temperatuur de ideale reiniger die chemicaliën overbodig maakt! Veilig voor de auto en bovendien ontzettend milieuvriendelijk. Voor een perfect schoon exterieur en een fris en bacterievrij interieur!

Onze Deluxe car detailing behandeling bestaat uit:

✔ Auto compleet uitzuigen
✔ Bekleding reinigen (diepstomen/shamporelle)
✔ Auto reinigen met stoomreiniger (NIEUW)
✔ Auto polijsten (lichte krassen verwijderen, glans terugbrengen)
✔ Wax laag aanbrengen
✔ Velgen reinigen

Onderhoudsvrij met Nano coating

Nadat de auto weer helemaal als nieuw is kun je bij ons ook een Nano coating laten aanbrengen. Dit is een exclusieve keramische glascoating waarmee we de auto, motor, boot, vliegtuig of truck letterlijk van een glazen schild voorzien met een coating met de hoogste hardheid ooit gemeten. De coating voorziet het behandelde oppervlak van een ongekende bescherming tegen extreme temperaturen, UV-straling, graffiti, chemicaliën en zelfs tegen gebruikerskrassen. De unieke coating heeft bovendien een hydrofobische werking, hiermee wordt het oppervlak extreem waterafstotend en krijgt het een zogenoemde zelfreinigende werking. Naast deze revolutionaire eigenschappen, geeft de coating ook een parelachtige en intense glans, hiermee ziet alles wat behandeld is met deze unieke coating er blijvend stralend uit.

Wil je een afspraak maken om uw auto professioneel te laten reinigen of te Nano coaten? Neem dan contact op.over ons

ProCarWrap: de specialist in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. ProCarWrap in Amsterdam heeft zich gespecialiseerd in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. Bij het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van deze onderdelen nemen wij de eventuele huisstijl evenals de communicatiebehoefte van de opdrachtgever als referentiepunt. De kracht van ProCarWrap is het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van unieke communicatie- dragers die moeten bijdragen aan de herkenbaarheid de organisatie.
Lees verder

CONTACT Informatie