Uw interieur en/of exterieur weer zoals nieuw?

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bescherm uw auto en laat hem weer stralen met een showroombehandeling. Bij het `showroom klaar maken` wordt uw gehele auto van voor tot achter en van binnen en buiten compleet gereinigd, behandeld en weer in nieuwstaat gebracht. Door een zeer gedetaileerde en profesionele reiniging en verzorging zal uw auto weer als nieuw zijn. Door onze professionals en de goede apparatuur zal uw auro niets te kort komen en zal het het net zijn alsof hij gloedjenieuw bij de autodealer naar buiten komt rijden. Wij bieden onder andere 3 zeer uitgebreide paketten in verschillende prijsklassen, namelijk:
-Luxury v.a.€125,-
-Deluxe v.a.€195,-
-Supreme v.a.€299,-
Natuurlijk bent u niet afhankelijk van deze paketten, ook maken wij graag een passend pakket voor u geheel naar uw wens!

WIJ REINIGEN 100% MILIEUVRIENDELIJK

Wij gebruiken een stoomapparaat dat speciaal ontwikkeld is voor het reinigen van auto’s, vrachtwagens, caravans, campers en boten. Stoom is bij de juiste combinatie van druk, vochtigheid en temperatuur de ideale reiniger die chemicaliën overbodig maakt! Veilig voor de auto en bovendien ontzettend milieuvriendelijk. Voor een perfect schoon exterieur en fris en bacterievrij interieur!

Onze `DELUXE` behandeling bestaat uit:

✔ Auto compleet uitzuigen
✔ Bekleding reinigen (diepstomen/shamporelle)
✔ Auto reinigen met stoomreiniger (NIEUW)
✔ Auto polijsten (lichte krassen verwijderen, glans terugbrengen)
✔ Wax laag aanbrengen
✔ Velgen reinigen

Wilt u een afspraak maken om uw auto professioneel te laten reinigen? Stuur ons dan een berichtcontact.over ons

ProCarWrap: uw specialist in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. ProCarWrap uit Amsterdam heeft zich gespecialiseerd in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. Bij het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van deze onderdelen nemen wij de eventuele huisstijl evenals de communicatiebehoefte van de opdrachtgever als referentiepunt. De kracht van ProCarWrap is het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van unieke communicatie- dragers die moeten bijdragen aan de herkenbaarheid uw organisatie.
Lees verder

CONTACT Informatie