ProCarwrap is specialist op het gebied van car wrapping en auto ramen blinderen, maar dat neemt niet weg dat we onze diensten verder uitbreiden met nieuwe technieken en manieren om car styling naar een hoger niveau te tillen. Auto lichten smoken is een vernieuwende manier van achterlichten en koplampen tinten. Lees hieronder meer over deze nieuwe manier van lichten tinten met smoke folie.

Lichten smoken

Het smoken van de koplampen en achterlichten doen we met hoogwaardige folie, zo geef je je auto niet alleen extra bescherming, maar ook een meer premium look. Tegenwoordig maken auto’s gebruik van HID-, LED- en laserlampen met ultra heldere polycarbonaat- of acryllenzen waardoor het eenvoudiger is dan ooit om voor je uit te zien. Zo helder en strak als dat deze nieuwe koplampen zijn, brengt het ook de nodige kwetsbaarheid met zich mee, ze zijn dichtbij de weg en uiterst kwetsbaar voor schade door zowel puin en de UV-stralen van de zon.

 

Voordelen van het smoken van koplampen en achterlichten

• De folie geeft bescherming aan de koplampen tegen gebruikerskrassen en steenslag.
• De waarde van je auto zal langer zijn waarde behouden, omdat het glas intact blijft.
• De folie is UV-werend.
• De folie geeft de lampen een luxere en stoerdere uitstraling.
• Reageert erg goed op vochtigheid en hoge temperaturen.
• Onderhouden van de folie is eenvoudig en wasstraat bestendig.
• In geval van schade is de folie gemakkelijk te vervangen.
• Heeft een restwaarde verhogende werking, door de bescherming van de koplamp.

Neem nu contact op om een afspraak te maken:
Contact

Achterlichten smoken

 

Hoe werkt het wrappen van lichten met smoke wrap?

Naast bescherming tegen steenslag en uv-straling, krijg je met smoke wrapfolie een stoere luxe look voor je auto. Klanten kiezen meestal voor een donkere tint voor de auto lichten die overeen komt met de lak of wrap van het voertuig. Maar waarom is het smoken van autoverlichting nou eigenlijk zo populair en hoe werkt het? Met lichten smoken wrappen we de koplampen en achterlichten met een speciale smoke wrap folie. Dit is een plakfolie die na een grondige reinigingsbeurt van de autolak wordt aangebracht door de folie te verhitten. Procarwrap bestaat uit een team professionals die al 10 jaar op vakkundige wijze autoverlichting wrappen met smoke wrap folie, een specialisatie waarbij nauwkeurig gewerkt wordt. Bij Procarwrap bent je gegarandeerd van een professionele smoke wrap van de koplampen en achterlichten van je geliefde bolide.

10 jaar garantie op de folie en montage

Onze vakmensen zorgen natuurlijk voor een vlekkeloze montage zonder luchtbelletjes, kreukels of stofdeeltjes. Toch kan er ook na montage altijd iets misgaan. Daarom krijg je van ons een certificaat voor 10 jaar garantie op loslaten, bellen, scheuren of verkleuren van de folie. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.

Training blinderen

Heb je interesse om zelf te gaan blinderen? Bij ons Procarwrap filiaal aan de Condensatorweg worden er ook een paar keer per jaar trainingen gegeven.[slick-carousel-slider acf_field="slideshow" autoplay="true" slide_to_show="3"]

over ons

ProCarWrap in Amsterdam is gespecialiseerd in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. Daarom hebben wij specialisten in huis op het gebied van car wrap folies en blindeerfolies en werken wij met de beste folies die een lange levensduur garanderen. ProCarWrap maakt het waar: kwaliteit waar je U tegen zegt! Je kunt ook bij ons terecht voor car detailing, het smoken van lichten, velgringen en remklauwen coaten. Tevens geven we trainingen in car wrapping en blinderen. Voor promotionele wrapping / bestickering van een auto of ander product ben je bij ons ook aan het juiste adres!
Lees verder

CONTACT Informatie 

ProCarWrap
ProCarWrap