Carwrap

Check de Sneak peak
Check de Sneak peak

Auto laten wrappen?

Geef jouw auto een unieke look!

Auto wrappen (ook wel carwrappen genoemd) is een techniek die veel wordt gebruikt om voertuigen een ander uiterlijk te geven. Het is een voordeligere manier om de kleur te veranderen dan bijvoorbeeld overspuiten. Uiteraard maakt auto wrappen ook het stylen mogelijk. De techniek voor het stylen van auto’s heeft zich snel en effectief ontwikkeld, waardoor je auto volledig naar jouw smaak kunt laten stylen.

Procarwrap is al jaren gespecialiseerd in het stylen van voertuigen. Wij werken met zeer ervaren specialisten die de wensen en de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel hebben staan. Dit resulteert in talloze geslaagde car wraps.

Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en wrappakketten. Zo doen we full body wraps, maar wrappen we ook spiegelkappen, raamstijlen of je grill. Zit de gewenste kleur voor de dakwrap of striping er niet tussen of heb je een eigen design in gedachten voor jouw dakwrap? Onze creatieve studiomedewerkers staan klaar om met je mee te denken. Vanuit hun expertise kunnen ze jou exact bieden wat je wilt.

Ben jij benieuwd wat het kost om je auto te laten wrappen?

 

Wat is car wrapping?

Car wrapping kunnen we letterlijk vertalen als ‘auto inpakken’. Het car wrappen is een techniek die veel wordt gebruikt om voertuigen om te toveren in een reclame- of promotieobject. Uiteraard maakt car wrapping ook het stylen van auto’s mogelijk. De techniek voor het stylen van auto’s heeft zich snel en effectief ontwikkeld, waardoor je auto volledig naar jouw smaak kunt laten stylen.

Procarwrap is al jaren gespecialiseerd in het stylen van voertuigen. Wij werken met zeer ervaren monteurs die de wensen en de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel hebben staan. Dit resulteert in talloze geslaagde car wraps. Dus wil jij je auto laten wrappen bij Procarwrap? Neem contact met ons op, ons team staat voor je klaar!

Hoe werkt car wrappen?

De hoogwaardige zelfklevende vinylsoorten waarmee wij werken (onder andere 3M, Avery, Teck Wrap, Oracal, KPMF, Inozetec en APA), zorgen zowel voor een nieuwe look voor jouw voertuig als ook voor een beschermlaag over de auto. De levensduur van een wrap bedraagt gemiddeld genomen vijf tot zeven jaar. Nadat je auto gewrapt is, dien je de nieuwe kleur wel door te geven bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).

We verzorgen onder andere het car wrappen in de momenteel populaire hippe matte kleuren. Is een matte auto niet helemaal jouw smaak? Wat dacht je van een witte hoogglans wrap met een zwarte hoogglans dak wrap? Veel folies hebben ook satijn glans of metallic kleuren en zelfs folies met een reliëf, velvet structuur of een patroon zijn beschikbaar. Bekijk de digitale kleurenkaart of bezoek onze showroom in Amsterdam om inspiratie op te doen.

de auto uniek en stijlvol. Er zijn verschillende kleuren mogelijk die je ook nog eens kunt combineren met wrapping van de spiegelkappen, raamstijlen of de grill. Zit de gewenste kleur voor de dakwrap of striping er niet tussen of heb je een eigen design in gedachten voor jouw dakwrap? 

Laat het gehele designproces aan ons! Onze creatieve studiomedewerkers ontwerpen een leuk design om een goede vertaling van jouw idee te realiseren!

Maar ook een wrap van uw grill, daklijsten, raambogen of andere onderdelen is mogelijk bij Procarwrap! Mooie extra details aan je car styling kunnen we toevoegen door jouw koplampen te voorzien van smoked folie en/of de ruiten te blinderen, zo is jouw auto helemaal af.

Promotioneel wrappen

Wij wrappen auto’s ook vaak voor promotionele doeleinden. Zo kan elk voertuig als promotieobject gebruikt worden voor en tijdelijke actie! Dan gebruiken wij een folie die een minder sterk hechtende lijmlaag heeft en er dus makkelijker vanaf gehaald kan worden als de promotie-actie afgelopen is.

Neem nu contact op om een afspraak te maken:

Geniet langer van je wrap met ons detailpakket
Geniet langer van je wrap met ons detailpakket
Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk blijven genieten van je gewrapte auto. Daarom ontvang je bij een full body wrap de eerste wasbeurt geheel gratis. Deze wasbeurt zal ca. twee weken na het afleveren van de gewrapte auto plaats vinden.
Verleng je garantietermijn met een detailabonnement
Verleng je garantietermijn met een detailabonnement
Wij bieden ook een detailabonnement aan. Dit houdt in dat wij je gewrapte auto één keer in de drie maanden volledig exterieur wassen en verzorgen met wax voor maar € 135,-. Door deze vakkundige verzorging van de wrap kunnen wij de garantietermijn van 3 jaar naar 5 jaar verlengen.
Wat kun je verwachten van ons detail abonnement
Wat kun je verwachten van ons detail abonnement
Wij voeren o.a. de volgende werkzaamheden uit: Voorreinigen, 'Snow-foamen' van de auto, velgen reinigen, naden en randen grondig poetsen, het volledig wassen van de auto met de hand en eindigen met een complete wax.pleet waxen

Niet alleen auto’s worden bij ons gewrapped

Procarwrap wrapt veel verschillende soorten voertuigen, niet alleen auto’s. Boten, treinen, motoren, scooters, bakfietsen en zelfs helicopters bestaan tot de mogelijkheden. Speciale aanvragen komen geregeld binnen zoals meubels of flight cases. Het ontwerp wordt in eigen huis verzorgd en vervolgens brengen onze vakkundige monteurs de wrap aan op het voertuig of object in onze speciaal daarvoor ingerichte werkplaats in Amsterdam.
Ben je een particulier of bedrijf en wil je een reclame-/promotiewrap, of toch liever een full-color wrap op jouw voertuig? Neem dan contact op.

Procarwrap