Ons aanbod

Automotive styling op maat

Car wrapping voor opvallende voertuigreclame

Bij het car wrappen pakken we uw auto volledig in. We wrappen auto’s in een meerdere kleuren bedrukte folie met een reclameboodschap, net als in populaire matte kleuren. Het heeft een groot voordeel: het zelfklevend vinyl beschermt de lak van uw auto. Als u de wrap verwijdert is de auto weer als nieuw. Wilt u een auto laten wrappen in Amsterdam? Neem contact op met ons via 020-681 32 06 of of stuur ons een e-mail!

De eindeloze mogelijkheden van automotive styling

Uw auto net dat beetje extra geven voor een unieke uitstraling? Dat doet u met een dak wrap, spoiler wrap, deurstijl wrap, motorkap wrap of bijvoorbeeld het smoked tinten van koplampen. Wilt u uw auto laten stylen? Neem dan contact op met ProCarWrap.

Laat ProCarWrap uw autoruiten blinderen

Sinds 2005 blinderen we autoruiten voor auto’s van alle merken. We gebruiken een blinderingsfolie van het kwaliteitsmerk Johnson Window Films. Johnson Window Films is het topmerk uit de Verenigde Staten. Dit betekent dat het product er zowel zeer mooi uitziet als ook krasvast en zeer sterk is. Geen ander merk is van deze kwaliteit! Wilt u een auto laten blinderen in Amsterdam? Neem contact op met ons via 020-681 32 06 of stuur ons een e-mail!

Lakbescherming doormiddel van steenslagfolie

Lakbeschermingsfolie, beter bekend als steenslagfolie, is een onzichtbare folie die een tweede huid vormt voor uw auto. De folie is glashelder en beschermt de lak van uw auto tegen steenslag en kleine parkeerschades. Met lakbeschermingsfolie rijdt u een stuk geruster. Wilt u uw auto laten voorzien van steenslagfolie in Amsterdam? Neem dan nu contact op met ProCarWrap.over ons

ProCarWrap: de specialist in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. ProCarWrap in Amsterdam heeft zich gespecialiseerd in car wrapping, automotive styling, ramen tinten en veiligheidsfolie. Bij het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van deze onderdelen nemen wij de eventuele huisstijl evenals de communicatiebehoefte van de opdrachtgever als referentiepunt. De kracht van ProCarWrap is het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van unieke communicatie- dragers die moeten bijdragen aan de herkenbaarheid de organisatie.
Lees verder

CONTACT Informatie