Ons aanbod

Car wrapping voor opvallende voertuigreclame

Bij het car wrappen, pakken we je auto volledig in met speciaal daarvoor bestemde folie. We kunnen wrappen in verschillende kleuren. Ook bieden wij de mogelijkheid om een eigen design aan te leveren of er één door ons te laten ontwerpen. Dit is handig voor als je bijvoorbeeld reclame wil maken voor je bedrijf of echt een unieke auto wilt. Daarnaast zit er nog een groot voordeel aan het wrappen van je auto: het zelfklevend vinyl beschermt de lak van je auto. Als je de wrap verwijdert, is de auto weer als nieuw. Wil je een auto laten wrappen in Amsterdam? Neem dan contact op met ons via 020-681 32 06 of stuur ons een e-mail.

De eindeloze mogelijkheden van automotive styling

Jouw auto net dat beetje extra geven voor een unieke uitstraling? Kies voor bijvoorbeeld een dak wrap, spoiler wrap, deurstijl wrap, motorkap wrap of laat je koplampen smoke tinten. Wil jij je auto laten stylen? Neem dan contact op met Procarwrap.

Laat Procarwrap jouw autoruiten blinderen

Sinds 2005 blinderen we autoruiten van alle merken. We gebruiken een blinderingsfolie van het kwaliteitsmerk Xpel, een topmerk uit de Verenigde Staten. Dit houdt in dat het product er zowel zeer mooi uitziet als ook krasvast en zeer sterk is. Geen ander merk is van deze kwaliteit. Wil jij een auto laten blinderen in Amsterdam? Neem contact op met ons via 020-681 32 06 of stuur ons een e-mail!

Lakbescherming d.m.v. steenslagfolie

Lakbeschermingsfolie, beter bekend als steenslagfolie, is een onzichtbare folie die een tweede huid vormt voor jouw auto. De folie is glashelder en beschermt de lak van je auto tegen steenslag en kleine parkeerschades. Met lakbeschermingsfolie rijd je een stuk geruster. Wil jij je auto laten voorzien van steenslagfolie in Amsterdam? Neem dan nu contact op met Procarwrap.

Procarwrap