Mercedes S-Klasse | Carwrap

Mercedes S-Klasse | Carwrap

Mercedes S-klasse | Carwrap

Opnieuw hebben we een geslaagde Mercedes S-Klasse Carwrap uitgevoerd. Voor deze S350 gebruikten we de 3M 1080 Satin Dark Grey (S261) folie, die zeer duurzaam is en een permanente en gemakkelijk verwijderbare kleeflaag biedt. Deze folie past zeker bij de elegante carrosserie van de S-Klasse en maakt de auto echt stealthy maar is nog steeds in staat om zijn elegante aanwezigheid te behouden.

Naast de Full-body carwrap, hebben we een heleboel andere dingen gedaan om deze auto te perfectioneren. Zo hebben we ook de spiegelkappen en raamlijsten in een Gloss Black folie gewrapt. Dit geeft een mooi contrast met de Satin Dark Grey wrapfolie en draagt het bij aan de stealth look van de auto. Ook zijn de velgen in het zwart gecoat en zijn de emblemen verwijderd. Verder zijn alle chromen details ontchroomd in Gloss Black en zijn de achterlichten zijn gesmoked. Bekijk daarvoor het project met een Audi A8, daar gaan we in detail in op hoe we ze gesmoked hebben.

Wil jij nou ook je auto laten wrappenautoramen blinderenlichten laten smoken of interesse in een andere dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Wil je toch liever zelf je auto wrappen? Procarwrap biedt interessante cursussen aan zodat je onder andere kunt leren om zelfstandig een voertuig te wrappen. 

Gerelateerde berichten
Procarwrap