Mercedes GLE Coupe | Carwrap

Mercedes GLE Coupe | Carwrap

Mercedes GLE Coupe | Carwrap

Mercedes blijft goede auto’s maken, zoals deze Mercedes GLE Coupe. Bij Procarwrap hebben we dit beest een full body carwrap gegeven in satijnzwart. De klant twijfelde tussen een glanzende en een matte afwerking, maar gelukkig is er ook daar een middenweg! We hebben de voertuig verder een niveau hoger getild door allerlei andere onderdelen vetter te maken.

Zo hebben we alle chromen onderdelen gewrapt in glanzend zwart om de auto nog stoerder te maken. Bekijk op de foto’s maar de raamlijsten, uitlaatsierstukken, AMG type-markering, diffuser (voor en achter), spiegelkappen en natuurlijk de zijdorpels. Verder zijn de velgen in glanzend zwart gespoten, zijn de remklauwen in rood gecoat en is de grille vervangen door het 2018 grill model. Maar daar bleef het niet bij! Ook de koplampen en achterlichten zijn een tint donkerder gemaakt, en zijn alle ruiten donkerder getint. Als kers op de taart is de voorruit voorzien met de Ultra Chameleon film Sky Blue. 

Mercedes-Benz GLE 350E 4MATIC Coupe

De GLE 350 e 4MATIC Coupé is een Plug-in Hybrid met vierwielaandrijving, een lengte van 5 meter, een breedte van 2 meter, een hoogte van 1,7 meter en een wielbasis van 3 meter! Het leeggewicht van de auto is 2,6 kg, er is bagageruimte en er zijn 5 zitplaatsen.

In 6,9 sec accelereert de GLE 350 e 4MATIC Coupé van 0 naar 100 km/h en de topsnelheid bedraagt 210 km/h. Het totale vermogen van deze auto is 245 kW (333 pk) en het maximumkoppel is 700 Nm. De actieradius van de accu bedraagt 65 km en de accucapaciteit is 31,5 kWh. Hiervan is slechts een deel (28,6 kWh) bruikbaar. De actieradius en het energieverbruik verschillen per seizoen en zijn afhankelijk van de temperatuur en het gebruik van elektronica in de auto. In de winter (47,7 kWh/100km) is het energieverbruik lager dan in de zomer (38,1 kWh/100km). Hetzelfde geldt voor de actieradius. In de winter (60 km) is de gecombineerde actieradius kleiner dan in de zomer (75 km).

Wil jij nou ook je auto laten wrappenautoramen blinderenlichten laten smoken of interesse in een andere dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Wil je toch liever zelf je auto wrappen? Procarwrap biedt interessante cursussen aan zodat je onder andere kunt leren om zelfstandig een voertuig te wrappen. 

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap