Mercedes GLE Coupe | Full Body Carwrap

Mercedes GLE Coupe | Full Body Carwrap

Mercedes GLE Coupe | Full Body Carwrap

Deze Mercedes-Benz GLE AMG 4Matic Coupe ziet er weer super clean uit. De auto is in een prachtig nieuw jasje gestoken: Teckwrap Satin White. Een prachtige stralend witte folie met een satijnen afwerking.

Mercedes GLE Coupe heeft een aangescherpt interieurdesign, dat zich duidelijk onderscheid van AMG Line van Mercedes-Benz modellen. De prachtige vormen zijn vooral terug te zien in de speciale AMG-grille, motorkap, voorskirt, flanken en achterzijde.

Naast de full body carwrap zijn er nog een heel wat andere dingen gedaan aan de auto. Allereerst zijn de voorportierramen getint en de voorruit voorzien van Ultra Chameleon folie. 

Daarnaast zijn de remklauwen van de auto voorzien van een rode coating en zijn de voor- en achterlichten voorzien van smokefolie. Hierdoor heeft de auto een mooi contrast gekregen tussen wit en zwart.

Tot slot zijn er ook een aantal chrome details voorzien van een andere kleur, zo zijn de handvaten zwartgewrapt en de letters ‘biturbo’ zwart gespoten.

Wil jij je auto ook laten wrappen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Liever zelf leren wrappen? Meld je dan aan voor onze leerzame cursus, waarbij je binnen 1 dag zelfstandig aan de slag kunt om auto’s te wrappen.

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap