Mercedes CLS | Full Body Wrap

Mercedes CLS | Full Body Wrap

Mercedes CLS | Full Body Carwrap

De Sedan, Mercedes CLS die door de fabrikant zelf gezien word als coupé heeft een prachtige metamorfose meegemaakt bij Procarwrap. In zijn nieuwe ‘jasje’ is hij bijna niet meer te herkennen. 

Bij deze metamorfose is er onder andere een full body wrap uitgevoerd. Dat is gedaan in de kleur Oracal Charcoal metallic matt. Deze wrapfolie betreft een prachtige matgrijze kleur die goed bij de vormen van de auto past.

Naast de full body carwrap was de metamorfose nog niet afgerond. Ook het chrome van de handvaten en de raamomlijstingen moesten er aan geloven. Het chrome kreeg een prachtige wrap van Gloss Black.

Ook de remklauwen konden niet achterblijven. Zij werden geverfd in een prachtige en opvallende Rosso Red Kleur. 

Om de hele auto van dezelfde stijl te voorzien zijn uiteindelijk ook de ramen getint vanaf A-stijl en zijn de achterlichten en reflectoren voorzien van smoke folie. 

Wil jij nou ook je auto laten wrappen, autoramen blinderen, lichten laten smoken of interesse in een andere dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil je toch liever zelf je auto wrappen? Procarwrap biedt interessante cursussen aan zodat je onder andere kunt leren om zelfstandig een voertuig te wrappen. 

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap