Mercedes C-klasse | Carstyling

Mercedes C-klasse | Carstyling

Mercedes C-klasse | Carstyling

De Mercedes C-klasse is van zichzelf al een stijlvolle auto, maar met de uitgevoerde carstyling is de auto nóg stijlvoller geworden. Deze stijlvolle coupé staat bekend als een degelijke, solide en betrouwbare middenklasser. De C-klasse is het toonbeeld van de Mercedes-sedan zoals we die zo goed kennen.

Allereerst zijn voor de carstyling van deze Mercedes C-klasse de type aanduidingen rondom de auto voorzien van een nieuwe kleur. De type aanduidingen zijn namelijk ontchroomd in het glans zwart.

Daarnaast zijn ook alle handvaten glanzend zwart gewrapt evenals de grille van de auto. Het logo op de voorkant is ook op een speciale manier behandeld. Het logo is namelijk custom made door procarwrap, hierbij is gebruik gemaakt van glanzende wrapfolie en satijnen wrapfolie.

Tot slot zijn ook de koplampen van de auto voorzien van smoke folie. Zo heeft de auto een wat exclusievere uitstraling.

Wil jij nou ook je auto laten wrappen, autoramen blinderen, lichten laten smoken of interesse in een andere dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil je toch liever zelf je auto wrappen? Procarwrap biedt interessante cursussen aan zodat je onder andere kunt leren om zelfstandig een voertuig te wrappen. 

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap