Mercedes A-klasse Limousine | Full body wrap

Mercedes A-klasse Limousine | Full body wrap

Mercedes A-Klasse Limousine | Full Body Carwrap

De Mercedes A-Klasse Limousine is een prachtige sedan. Bij ons binnen gekomen met een casual donker blauwe kleur, helemaal geen verkeerde kleur maar deze auto kon nog wel een beetje karakter gebruiken.

Daarom is deze auto in een nieuw jasje gestoken. Er is gekozen voor 3M 2080 Gloss Galaxy Black, een wrapfolie die er van zichzelf al erg mooi uitziet, maar wanneer de zon boven deze auto staat glinstert hij van alle kanten.

Verder zijn ook de achterlichten en achter reflectoren voorzien van smokefolie zodat de rode accenten niet zo erg opvallen bij de gloss black car wrap.

Wederom een tevreden klant en een succesvol afgerond project rijker. Deze Mercedes ziet er letterlijk ‘schitterend’ uit en de eigenaar kan weer met een opvallende auto de weg op.

Wil jij nou ook je auto laten wrappen, autoramen blinderen, lichten laten smoken of interesse in een andere dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil je toch liever zelf je auto wrappen? Procarwrap biedt interessante cursussen aan zodat je onder andere kunt leren om zelfstandig een voertuig te wrappen.

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap