Mercedes A-klasse 250 (2019) | Full-body wrap, dechromed & carstyling

Mercedes A-klasse 250 (2019) | Full-body wrap, dechromed & carstyling

Mercedes A-klasse 250 | Full-body wrap, dechrome & carstyling

Er zijn veel redenen waarom iemand de kleur van zijn auto of voertuig wil veranderen. Misschien heb je een favoriete kleur of wil je simpelweg tegen een andere kleur auto aankijken.

Bij Procarwrap hebben wij daarom deze gave Mercedes A-klasse 250 in een geheel nieuw jasje gestoken. Samen met de klant hebben wij verschillende kleurwaaiers bekeken en heeft de eigenaat gekozen voor de prachtige kleur ‘White Snow Gloss Pearl’, van het Amerikaanse merk Avery. 

De originele lakkleur van de auto is donker blauw, waardoor de metamorphose merkbaar duidelijk zal zijn na het wrappen van de auto.

Naast het carwrappen van de Mercedes A-klasse zijn ook verscheidene onderdelen ontchroomd -ook wel dechrome genoemd-. De ontchroomde onderdelen zijn de dakdragers (inclusief spoilers), de volledige raamomlijsting, handvaten, grill lijsten en de uitlaat (links en rechts). De chrome onderdelen zijn ontchroomd in de kleur gloss black, waardoor de Mercedes een veel stoerder uiterlijk heeft gekregen.

Als ‘finishing touch’ hebben wij een grondige interieur reiniging uitgevoerd, waarbij het volledige interieur er weer in showroom staat verkeerde. Stralend, schoon en een heerlijke frisse geur in de auto.

Bij Procarwrap ben je aan het juiste adres voor vakkundige carwrap, cardetailing, ramen blinderen, ontchromen en vele andere interessante diensten. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw voertuig? Plan vandaag nog een afspraak in, het team staat voor je klaar.

Carwrappen biedt een snelle en kosteneffectieve manier om je voertuig een geheel nieuwe en unieke look te geven. Daarnaast geef je autolak een extra laag bescherming tegen slijtage en beschadigingen, wat natuurlijk een groot voordeel is bij de aanschaf of lease van een nieuw voertuig. Op deze manier wordt de waarde van de auto grotendeels gewaarborgd.

In tegenstelling tot een dure verf baan een kleur verandering vinyl wrap duurt meestal vier tot vijf werkdagen en kan worden teruggedraaid indien u dit wenst te doen bij de verkoop van de of het teruggeven van het voertuig aan het einde van uw leasetermijnen. Voertuig wrap film technologie is voortdurend in ontwikkeling met een enorme reeks van opties beschikbaar over een reeks van hoogglans, satijn, metallic, chroom en matte afwerkingen, wat betekent dat er echt voor elk wat wils is.

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap