Masterclass Carwrappen volg je bij Procarwrap

Masterclass Carwrappen volg je bij Procarwrap

Masterclass carwrappen volg je bij Procarwrap

Auto’s wrappen is een vak apart, maar daar is niet iedereen meteen van overtuigd. Even wat folie bestellen op het internet, rakeltje erbij,  ‘stickertje´ plakken en klaar is Kees, denken sommige mensen. Maar zij komen al gauw terug van een koude kermis wanneer ze zelf hun auto proberen te wrappen.

Het lijkt niet heel moeilijk, maar wrappen vergt toch echt een grote vorm van expertise en kunnen. Daarom bieden wij bij Procarwrap al enige tijd een cursus aan om mensen zoals jij, echte liefhebbers, de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Zo zorg je ervoor dat jij goed voorbereid aan je klus begint en weet wat je wel en niet moet doen voordat je je auto, of die van anderen, gaat upgraden.

Misschien heb je het weleens voorbij zien komen en twijfelde je om mee te doen, of wellicht heb je ervaring met carwrappen en wil je het professioneler aanpakken. In deze blog leggen we uit wat je kunt verwachten van onze cursus en waarom jij hier iets aan hebt.

Wat je kunt verwachten

 

Tijdens de wrapcursus leer je alle fijne kneepjes van het vak. De training duurt een hele dag en daarna ben jij in staat om op een professionele manier een auto te wrappen.

Gedurende de carwrap training worden verschillende aspecten van het wrappen behandeld. Er is een gedeelte waarin onmisbare theorie wordt uitgelegd, een deel interessante demonstraties en uiteraard ga je je opgedane kennis in praktijk brengen door zelfstandig een auto te wrappen.

De wrapcursus staat in teken van persoonlijke begeleiding, waarbij de focus ligt op de aspecten waar jij je nog het meest op kunt ontwikkelen. Onze ervaren wrappers zijn er om je alle tips and tricks van het vak te leren.

Je werk wordt beoordeeld door echte carwrap professionals en na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een certificaat. Dit werkt als social proof en zo kunnen potentiële klanten zien dat jij ook echt kwaliteit kunt leveren. Dat is lekker voor als je je eigen business wil starten, maar ook fijn voor jezelf als je hobbymatig aan de slag wilt gaan.

Nu kan je, met de lessen uit de training, zelfverzekerd aan de slag gaan als wrapper.

Iedereen is welkom

De cursus is ideaal voor mensen die hun wrapskills willen verbeteren en echt alles willen leren over wrappen. De training is bedoeld voor iedereen, van beginner tot gevorderd. Niemand is te goed om niet bij te leren, zelfs Lionel Messi heeft een coach.

Onze eigen, ervaren wrappers zullen de training leiden. Een aantal van hen zit al 15 jaar in het vak en heeft jaren ervaring met het geven van deze wrap curus. Ze kunnen je vanuit hun expertise alle fijne kneepjes en handige technieken van het vak leren.

Wanneer is de training?

Er worden maandelijks trainingsdagen gegeven, veelal op zaterdagen. Bekijk het schema wanneer de eerstvolgende training zal plaatsvinden.

Wees er snel bij, want de cursusdagen zijn vaak snel volgeboekt.

Ben jij door het lezen van dit artikel geïnteresseerd geraakt in onze cursus auto wrappen? Meld je vandaag nog aan om jouw plek te bemachtigen. Vragen? Stel ze gerust.

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap