Maserati Quattroporte | Full Body Carwrap & Carstyling

Maserati Quattroporte | Full Body Carwrap & Carstyling

Maserati Quattroporte| Full Body Carwrap & Carstyling

De Maserati Quattroporte (letterlijk in het Italiaans: vierdeurs) is een icoon van Italiaanse elegantie. Deze tijdloze sportauto heeft een rasechte performance en een stralend design waar je u tegen zegt. Toen deze auto (van de zesde generatie) de garage in een grijze kleur binnenkwam, wisten we dat maar één kleur hem in zijn goed recht zou komen. 

Uiteindelijk is er gekozen voor de stoere kleur ‘Satin black‘ van het topmerk Avery. Bijna alles is in deze wrapfolie gewrapt, behalve de spiegelkappen en de deurgrepen. Deze zijn in het glans-zwart gewrapt.

Niets is ons te gek en daarom hebben wij -naast de full-body wrap- ook de ‘Maserati’ emblemen (voor-, achter- en zijkanten) zwart gespoten, sierstrip voor- en achter zwart gewrapt, en zijn de voor-, achter- en mistlichten een tint donker gemaakt (gesmoked).

Maar er is nog meer! Zo zijn de grijze remklauwen in het rood geverfd, zijn de uitlaatstukken gewrapt in het glans zwart en zijn de achterpoortierruiten en achterruiten 20% getint.

Wil jij nou ook je auto laten wrappen, autoramen blinderen, lichten laten smoken of interesse in een andere dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil je toch liever zelf je auto wrappen? Procarwrap biedt interessante cursussen aan zodat je onder andere kunt leren om zelfstandig een voertuig te wrappen. 

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap