Land Rover Range Rover | Paint Protection Film

Land Rover Range Rover | Paint Protection Film

Land Rover Range Rover | Paint Protection Film

Bij Procarwrap hebben wij op deze Land Rover Range Rover, speciale Paint Protection Film (PPF) aangebracht. Wist jij dat deze doorzichtige beschermfolie een levensduur heeft van 10 jaar? De Xpel Ultimate Plus werd aangebracht op de motorkap, de voor- en achterbumper, de portierdelen aan de onderkant, de dorpels, de dakbogen, het dak en de achterklep. Voordat de auto werd voorzien met PPF, werd hij eerst grondig gereinigd en in 2 stappen gepolijst. Op de grille werd ook een glascoating aangebracht en zijn de remklauwen in het rood gecoat. Daar hoorde natuurlijk witte belettering bij en die zijn op de voorste remklauwen geplaatst.

Paint Protection Film 

Deuken door stenen, krassen door puin en insecten dragen allemaal bij tot een vermindering van de algemene waarde en het uiterlijk van jouw auto. UV-stralen van de zon, samen met schade aan het wegdek, kunnen de integriteit van jouw auto aanzienlijk beschadigen en uiteindelijk leiden tot een lagere restwaarde.

Om jouw auto en het exterieur te beschermen tegen de schade van straatvuil en om de waarde van uw auto te verhogen, is PPF een noodzaak.

PPF biedt een schild van bescherming tegen schadelijk materiaal, behoudt het lakwerk van jouw auto, en verhoogt de levensduur en de restwaarde. Nuttig voor dagelijkse bestuurders van auto’s, vrachtwagens en SUV’s. Maar ook voor eigenaars van exotische auto’s, raceauto’s, circuitauto’s en verzamelaarsauto’s is PPF de oplossing! Populaire toepassingen van PPF zijn de lak, voorbumper, voorspatborden, achterspatborden, motorkap, koplampen, spiegels, deurkuipen en deurgrepen.

Hier volgen vijf voordelen van PPF op jouw voertuig.
1. PPF benadrukt een gestroomlijnde en gepolijste look met zijn hoogglans duurzaamheid en glanzende eindresultaat look.

2. PPF beschermt uw voertuig tegen beschadigingen, wegdekresten, insecten, klimaatveranderingen en diverse chemicaliën.

3. PPF behoudt de kleur van uw voertuig en voorkomt verkleuring door de schadelijke UV-stralen van de zon.

4. Kosteneffectieve PPF vermindert de schade aan de buitenkant van uw voertuig, waardoor u een partner in kostenbeheersing voor uw voertuig.

5. PPF zorgt ervoor dat de lak van het voertuig er fris en als nieuw uitziet, ongeacht het weer, het klimaat of de omstandigheden waarmee het voertuig te maken krijgt.

Als het klinkt alsof lakbescherming iets is wat uw auto nodig heeft, bekijk dan onze website om te zien welk type lakbeschermingsfolie het beste is voor uw auto. Als u meer informatie wilt over onze lakbeschermingsfolies voor auto’s, kunt u contact met ons opnemen.

Wil jij liever je auto laten wrappenautoramen blinderenlichten laten smoken of interesse in een andere dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Wil je toch liever zelf je auto wrappen? Procarwrap biedt interessante cursussen aan zodat je onder andere kunt leren om zelfstandig een voertuig te wrappen. 

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap