Keukenwrap

Keukenwrap

Een nieuwe keuken kopen is duur en de keuken laten spuiten evenmin. Een betere optie is dan ook het wrappen van de keuken. Met een keukenwrap kan je namelijk de uitstraling van je keuken compleet veranderen. Wij beschikken over echte specialisten die uw keuken met veel expertise transformeren in een nieuw ogende keuken. Het aanbrengen van wrapfolie op de keukenkastjes heeft ook veel voordelen:

Goede prijs

Het is over het algemeen voordeliger om je keuken te laten voorzien van wrapfolie van het verven of het vervangen van je keukenkastjes. Terwijl het resultaat even mooi of misschien wel mooier is. Daarnaast hoef je geen kosten te maken voor de aanschaf van nieuwe onderdelen. 

Snelheid

Het wrappen van een keuken kost relatief weinig tijd, zo ben je voor het wrappen van je keuken ongeveer twee dagen kwijt. Wanneer de keuken gewrapt is dan is hij direct klaar voor gebruik. Wanneer je klaar bent met de gewrapte kleur kun je deze gemakkelijk verwijderen, zo kun je de keuken eindeloos van uitstraling laten veranderen.

Kwaliteit

Keukenwrap gaat over het algemeen lang mee (ongeveer tien jaar) en is dus echt een duurzame oplossing voor het transformeren van uw keuken. Het laten spuiten van een keuken biedt deze voordelen een stuk minder, de verf beschadig je namelijk vrij gemakkelijk waardoor de keuken er al snel minder strak uitziet.

Veel keuzemogelijkheden

Wij beschikken over veel verschillende soorten interieurfolies. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld natuursteen-look wrap, marmer-look wrap, metallic-look wrap, etc. 

Mogelijkheden

Het wrappen biedt een voordelige keuze om je keuken een nieuw leven in te blazen. Je behaalt snel resultaat, het is een duurzaam product en het gaat jaren mee. De folies zijn leverbaar in veel kleuren, zelfs de mogelijkheid van glans, mat, carbon, houtstructuur of zelfs een eigen ontwerp behoort allemaal tot de mogelijkheden. Zeker met houtpatronen of een marmeren look geef je je interieur een hele luxe en moderne look.

Naast het wrappen van je keuken, zijn de mogelijkheden buiten dit gebied ook enorm, zo kunnen we ook je meubels, deuren, tv, speakers etc. voorzien van folie. Zo kun je een groot deel van je meubilair een complete make-over geven. Het is de laatste tijd ook erg in de trend om je sfeerhaard bijvoorbeeld te voorzien van een wrap. Sfeerhaarden worden vaak aangeleverd met een aluminium dikke rand, zou heel mooi zijn om dit een donkere tint te geven of zelfs een zwart marmeren look.

Leveren van kwaliteit

Jij kiest zelf je gewenste folie uit en onze professionals zal dit vervolgens efficiënt en zorgvuldig beplakken. En dit geldt niet alleen voor de grote oppervlaktes als bijvoorbeeld de kastdeurtjes, maar ook de sierlijsten, ladefrontjes, zijkanten en stootranden. Kortom alle zichtbare oppervlaktes. Vanaf de opname tot aan de oplevering zal ons team voor u klaar staan. In korte tijd zorgen onze gecertificeerde monteurs ervoor dat uw interieur een compleet nieuwe look krijgt.

Zelf je keuken wrappen?

Wil je liever zelf je keuken wrappen? Dat kan met de interieurfolies van raamfolietotaal. Daar heeft u de keuze uit ruim honderd verschillende interieurfolies. Ook staan er op de website genoeg handleiding zodat wrappen van de keuken gemakkelijk zal verlopen.

Procarwrap