Jaguar XJ8 X350 | Full body carwrap

Jaguar XJ8 X350 | Full body carwrap

Jaguar XJ8 x350 | Full body carwrap

Deze Jaguar XJ8 x350 werd volledig gewrapt met 3M’s Aluminum Brushed bij Procarwrap. Deze speciale wrapfolie heeft echt een natuurlijke schoonheid en oogverblindende glans. Er kunnen verschillende effecten mee bereikt worden, zoals een geborstelde afwerking. Het aluminium moet bijvoorbeeld gepolijst worden, wat bij deze auto is gebeurd. Voor het gehele voertuig hebben we een 2-staps polijsting uitgevoerd en een spraycoating aangebracht. Verder werden de koplampen gepolijst en daarna voorzien van Paint Protection Film. Ook de achterbumperstrip werd voorzien van steenslagfolie, ookwel Paint Protection Film (PPF) genoemd. 

We hebben ook de raamlijsten meegewrapt, en zijn de achterbumper en achterklep gespoten. Tot slot werden de ramen van de voordeur, de achterdeur, de achterruit en de voorruit getint met Xpel Prime XR. Hierdoor hebben alle ruiten een lichtdoorlaatbaarheid van 70% en is het vele malen warmtewerender dan de Prime CS van Xpel.

Jaguar XJ X350

De Jaguar XJ8 X350 wordt wel de laatste mooie XJ genoemd. Het klassieke XJ-model, waarvan de X350 het laatste model was, was bijna synoniem met “Jaguar tussen 1968 en 2009”. Zeker, er zijn de sportieve Jaguars, maar tot 1999 waren dat de enige echte saloons die Jaguar produceerde en sinds 1968 hebben meer dan een miljoen Jaguars met de XJ-badge de fabriek verlaten.

Wil jij liever je auto laten wrappenautoramen blinderenlichten laten smoken of interesse in een andere dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Wil je toch liever zelf je auto wrappen? Procarwrap biedt interessante cursussen aan zodat je onder andere kunt leren om zelfstandig een voertuig te wrappen. 

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap