Dodge RAM 1500 | Carstyling

Dodge RAM 1500 | Carstyling

Dodge RAM 1500 | Carstyling

Deze Dodge RAM 1500 is al een robuuste auto van zichzelf, maar met de carstyling die is uitgevoerd door Procarwrap, ziet de auto er nog sportiever en imposanter uit. Het voertuig is onder andere voorzien van striping: er zijn twee stroken met dubbele strepen aangebracht op de voorbumper, de motorkap, het dak, de laadbak cover, de achterklep en de achterbumper.

De striping is gedaan met Avery Satijn zwart in het middenstuk, met 1,5 centimeter brede rode biezen van 3M Gloss Dragon Fire. Door de striping ziet de Dodge RAM er nog een stuk sportiever uit. 

Naast de striping zijn ook de koplampen, de achterlichten , de mistlampen, de richtingaanwijzers op de spiegels, de reflectoren en het derde remlicht voorzien van smoke folie. Hierdoor zien ze er niet alleen beter uit, maar zijn ze ook extra beschermd tegen bijvoorbeeld steenslag.

Tot slot zijn ook de ramen van deze Dodge RAM 15oo getint. De voorruit is voorzien van Red Devil Chameleon folie en de overige ruiten zijn vanaf b-stijl getint met 60% lichtdoorlatende folie van Xpel.

Wil jij nou ook je auto laten wrappen, autoramen blinderen, lichten laten smoken of interesse in een andere dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil je toch liever zelf je auto wrappen? Procarwrap biedt interessante cursussen aan zodat je onder andere kunt leren om zelfstandig een voertuig te wrappen. 

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap