Twee Hymer Campers | Full Body Camperwrap

Twee Hymer Campers | Full Body Camperwrap

Twee Mercedes Hymer campers | Full Body Camperwrap

Met deze twee campers weet je zeker dat je op gaat vallen: de twee Mercedes Hymer Campers voorzien van stijlvolle camperwrap. Deze luxueuze campers beschikken niet alleen over een strak design maar ook over optimale voorwaarden voor zelfvoorziening.

De camperwrap is aangebracht op de witte lakkleur van beide campers, daarbij is gekozen voor de 3M matte pine green metallic met details van 3M satin copper canyon, 3M shadow black en Avery SWF matte black.

Met deze schitterende full body wrap onderscheiden deze twee campers stijlvol tussen alle andere campers en vallen daarbij dus enorm op.

De 3M matte pine green metalic komt uit de 2080 wrapserie en is de nieuwe generatie gegoten Car Wrap Folie. De 2080 serie heeft soortgelijke eigenschappen als de voorloper maar biedt daarnaast nog verbeterde functies en voordelen.

Naast de full body camperwrap zijn de campers ook voorzien van zonwerende privacyfolie op de ruiten, zijn de chroom logo’s van voor- en achterzijde zwart gewrapt en zijn de lichten (inclusief mistlampen) voorzien van een light smoke folie.

Twee succesvol afgeronde camperwraps en een tevreden klant. Deze twee campers trekken ongetwijfeld veel aandacht en kan de eigenaar met veel trots de autoweg op!

Wil je nou ook jouw camper of auto laten wrappen bij Procarwrap? Neem dan gerust contact met ons op. 

Liever zelf je camper of auto wrappen? Bekijk dan de eendaagse cursus van Procarwrap.

Naast wrappen van auto’s doet Procarwrap nog veel meer, ook voor ontchromen, striping, ruiten blinderen en nog veel meer behoren tot de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap