BMW X5 | Full Body Carwrap

BMW X5 | Full Body Carwrap

BMW X5 | Full Body Carwrap

Bayerische Motoren Werke blijft uitstekende auto’s maken, zoals deze BMW X5. Bij Procarwrap gaven we deze 5-deurs luxueuze crossover Sport Utility Vehicle (SUV) een full body carwrap in Super Gloss Midnight Green van Inozetek. Naast Avery en 3M is Inozetek zeker een van de toonaangevende carwrapmerken ter wereld. Zo hebben ze wrapfolie te koop in verschillende kleuren en soorten. Denk aan metallic, non-mettallic en parelmoer wrapfolie!

Als jij denkt: “Waarom een groene auto?“, dan hebben wij daar natuurlijk een antwoord op. Immers, groen is de kleur van het leven, vernieuwing, natuur en energie. De kleur wordt ook geassocieerd met groei, veiligheid, milieu en conformiteit. Al deze facetten vormen de perfecte combinatie om jouw auto in deze kleur te laten schitteren. Letterlijk schitteren, want voor het geval je nog nooit van metallic wrap hebt gehoord, leggen we het hier uit. In deze speciale afwerking zijn metaaldeeltjes verwerkt die voor een schittering zorgen. Hierdoor lijkt de auto vanuit bepaalde hoeken een andere kleur te hebben en valt het voertuig extreem op tussen alle andere glimmende auto’s. Naast de full body carwrap, zijn de spiegelkappen gewrapt in Carbon Gloss van Oracal en is het logo verbeterd. Zo is het gedeeltelijk gewrapt in glanzend zwart en het binnenste gedeelte is gewrapt in groene wrapfolie. Bekijk de foto’s onderaan de pagina voor het geweldige resultaat.

Tot slot hebben we een intensieve voorreiniging en een 1-fase polijsting uitgevoerd. Zo kon de keramische coating worden aangebracht zodat de auto nog meer gaat glimmen. Ook zal deze superharde coating extra bescherming bieden tegen vele invloeden van buitenaf, denk aan: straatvuil, vogelpoep, Uv-straling, zure regen, pekel en insecten. Ideaal voor als je een auto hebt met zo’n exclusieve kleur. 

Wil jij nou ook je auto laten wrappenautoramen blinderenlichten laten smoken of interesse in een andere dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Wil je toch liever zelf je auto wrappen? Procarwrap biedt interessante cursussen aan zodat je onder andere kunt leren om zelfstandig een voertuig te wrappen. 

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap