BMW i8 & BMW 7-series | Carwraps

BMW i8 & BMW 7-series | Carwraps

BMW i8 & BMW 7-series | Carwraps

Het perfecte voorbeeld van een perfect uitgevoerde BMW i8 carwrap! Naast deze BMW i8 is ook een BMW 7-serie in dezelfde wrapfolie gewrapt. Deze twee voertuigen van het Duitse autofabrikant zijn echt indrukwekkende hybride sportwagens. De BMW i8 ziet eruit alsof hij uit de ruimte komt met zijn futuristische aerodynamische ontwerp. Met deze groenblauwe wraps hebben ze een kleur die je alleen ziet op de nieuwste flatscreen-tv’s. Er is namelijk gekozen voor Oracal’s Green Blue Matte. Deze groen-blauwe wrap heeft een matte afwerking, waardoor het in de zon niet zo zal schitteren. Dat neemt niet weg dat deze sportwagens wel een subtiel stoere look hebben.

BMW i8

De BMW i8 is een plug-in hybride sportwagen met een hybride range extender motor. Hij is ontworpen als een revolutionaire auto die de prestaties van een elektrische auto (EV) combineert met de stijl van een traditionele benzine-aangedreven auto. Met dit revolutionaire ontwerp kan jij in slechts 4,4 seconden van 0 naar 60 mijl per uur rijden en een snelheid bereiken van 155 kilometer per uur. Als jij ervoor kiest geen gebruik te maken van de elektrische aandrijving, kan hij ook een snelheid bereiken van 204 kilometer per uur!

Andere voordelen

Bovendien bieden deze auto’s uitzonderlijk veel comfort en luxe. De stoelen zijn gemaakt van leder of alcantara. Dat is een veganistisch materiaal gemaakt door katoenvezels te combineren met polyurethaan. Het interieur is voorzien van een surround sound-systeem met 11 luidsprekers en navigatiemogelijkheden. Hierdoor heeft de bestuurder onderweg toegang tot al zijn favoriete muziek. Verder zijn de auto’s niet alleen veilig, maar bieden ze ook een groot aantal voorzieningen om jouw rit nog aangenamer te maken. De BMW i8 beschikt over een automatische 8-versnellingsbak, een Sport modus voor extra vermogen en Adaptive Cruise Control met Stop & Go.

Laat je auto carwrappen en niet overspuiten.

Als jij erover nadenkt om jouw auto te laten spuiten en niet te laten wrappen, dan maak je een grote fout. Met spuiten krijg je namelijk niet hetzelfde resultaat. De afwerking is niet zo duurzaam en het kan moeilijk zijn om een gladde afwerking te krijgen. Dit komt omdat bij spuiten de kleur bovenop de bestaande verf komt in plaats van in het oppervlak te worden opgenomen zoals bij carwrappen. Niet echt ideaal als je je auto wilt doorverkopen. Bovendien kost spuiten ook meer omdat je gespecialiseerde apparatuur en gereedschappen nodig hebt om het goed te doen. Hierdoor drijven de productiekosten en arbeidskosten op en is deze methode veel duurder dan wrappen. Deze sportauto’s gewrapt in Oracal Green Blue Matte ziet er geweldig uit en gaat langer mee dan spuiten. Hierdoor is het een betere keuze voor diegenen die willen dat hun auto er nog jaren goed uitziet. Als jij op zoek bent naar een interessant alternatief voor de traditionele zilverkleurige wraps en diepzwarte wraps, is dit misschien het overwegen waard!

Kostenefficiëntie

Jij kunt elke keer met Oracal een perfecte afwerking verwachten. Dit merk maakt namelijk alleen gebruik maakt van hoogwaardige materialen met zeer weinig afval tijdens de productie. De prijzen van carwrappen klinken misschien duur, maar in vergelijking met spuiten, lijkt een carwrap bij Procarwrap een koopje!

Als jij overweegt jouw auto in een nieuwe kleur te wrappen, dan hebben we bij Procarwrap precies wat jij nodig hebt. Wij bieden een verscheidenheid aan kleuren van verschillende merken, zodat jouw voertuig er op zijn best uit kan zien. Wil jij anders je autoramen blinderenlichten laten smoken of interesse in een andere dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Wil je toch liever zelf je auto wrappen? Procarwrap biedt interessante cursussen aan zodat je onder andere kunt leren om zelfstandig een voertuig te wrappen. 

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap