BMW 5 Series | Full Body Carwrap

BMW 5 Series | Full Body Carwrap

BMW 5 Serie | Full Body Carwrap

De 5 Serie van BMW is de ultieme sportieve business sedan. Zelfs bij de eerste aanblik is de sportiviteit direct zichtbaar, dit is vooral terug te zien in de strakke vormgeving. Deze gewrapte BMW 5 Serie is nog een stuk sportiever dan de standaard zwarte kleur. De standaard zwarte kleur is namelijk vervangen door de wrap in de kleur Grimreaper van het merk Omega-Skinz.

De wrap in de kleur Grimreaper is een antracietgrijze kleur met grove metaaldeeltjes in de onderlaag. De folie heeft het effect van een matte autolak. De afwerking in de toplaag zorgt voor extra kleurdiepte op de contouren en de breeklijnen van de auto.

Naast de Full body carwrap zijn de bovenste delen van de spiegelkappen voorzien van glanzend carbon. Deze spiegelkappen zorgen voor een nog sportievere uitstraling en geven extra detail aan de auto.

Verder zijn de reflectoren van de achterbumper gesmoked. De reflectoren passen hierdoor een stuk beter bij de rest van de auto omdat de kleur er niet meer zo erg uit springt als voorheen. Ook is er een nieuwe spoiler gemonteerd waardoor de auto er nog sportiever uitziet. 

Wederom een tevreden klant en weer een succesvol afgerond project rijker. Deze BMW ziet er weer strak uit en de eigenaar kan weer met trots de weg op!

Wil jij nou ook je auto laten wrappen, autoramen blinderen, lichten laten smoken of interesse in een andere dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil je toch liever zelf je auto wrappen? Procarwrap biedt interessante cursussen aan zodat je onder andere kunt leren om zelfstandig een voertuig te wrappen. 

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap