BMW 340 GT | Full Cardetailing en Carstyling

BMW 340 GT | Full Cardetailing en Carstyling

BMW 340 GT | Full Cardetailing en Carstyling

Deze prachtige, ruime en sportieve uitvoering van de BMW 3-serie, de BMW 340 GT heeft een cardetailing behandeling gehad waardoor de auto er nog stralender uitziet.

De auto is gestyled met customized voor- en achter emblems. Daarnaast zijn ook de type aanduidingen voorzien van een nieuwe kleur, hiervoor is gekozen voor een glanzend zwarte kleur. 

De ruiten van deze auto waren al getint bij binnenkomst maar deze tintfolie is verwijderd en vervangen voor nieuwe tintfolie. Daarnaast zijn ook de koplampen voorzien van smokefolie. 

Vervolgens is ook de gehele auto machinaal gepolijst. Met het machinale polijsten wordt het lakoppervlak diep gereinigd om overgebleven fijne vervuiling te verwijderen (zoals teer en boomhars, welke tijdens het wasproces niet verwijderd kunnen worden).

Tot slot zijn de wielen van de auto ook helemaal netjes gemaakt en is er dus afgerekend met steenslag- en stoeprandschade. De logo’s van de wielen hebben ook een custom design gekregen.

Al met al weer een schitterend afgerond project en een tevreden klant rijker.

Wil jij nou ook je auto laten wrappen, autoramen blinderen, lichten laten smoken of interesse in een andere dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil je toch liever zelf je auto wrappen? Procarwrap biedt interessante cursussen aan zodat je onder andere kunt leren om zelfstandig een voertuig te wrappen. 

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap