Audi RSQ8 | Detailing

Audi RSQ8 | Detailing

Audi RSQ8 | Cardetailing

De Audi RSQ8 is bij Procarwrap langsgeweest voor een detailing. Deze sportauto is een superkrachtige SUV en is momenteel de koning van de grote, hoge auto’s van het Duitse merk Audi. De RSQ8 beschikt net als de gewone Q8 en de snellere SQ8 over enorm veel ruimte, maar deze voertuig is Audi’s hoogste modellenlijn die nog boven de “S” (“Sport”) modellen is gepositioneerd: “Renn Sport”

De zo goed als nieuwe Audi RSQ8 kwam naar Procarwrap voor detailing: de lak wordt extra beschermd met een keramische coating. Doordat de keramische coating kraswerend is en tevens vuil- en waterafstotend, blijft de lak langer mooi en goed beschermd. Met een coating wordt onderhoud van je auto een stuk eenvoudiger, gaat het wassen sneller en is het resultaat keer op keer schitterend!

Wil jij nou ook je auto laten wrappenautoramen blinderenlichten laten smoken of interesse in een andere dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Wil je toch liever zelf je auto wrappen? Procarwrap biedt interessante cursussen aan zodat je onder andere kunt leren om zelfstandig een voertuig te wrappen. 

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap