Audi RSQ3 | Carwrap & Carstyling

Audi RSQ3 | Carwrap & Carstyling

Audi RSQ3 | Carwrap & Carstyling

De Audi RSQ3 Sportback is bij Procarwrap volledig getransformeerd met een full body carwrap en carstyling. Deze sportauto blinkt uit door zijn kracht, snelheid en sportieve design. Door zijn compacte vorm is hij ook enorm geschikt voor de Nederlandse wegen. Bij Procarwrap is de auto van nog een totaal nieuw uiterlijk voorzien. 

De Audi RSQ3 heeft een Full Body carwrap gekregen in de kleur: Avery Nardo Grey. Een prachtige licht grijze kleur waarbij de breeklijnen van de auto goed uitkomen.

Daarnaast is ook de volledige auto dechromed. Het chrome heeft plaats gemaakt voor gloss black. Deze gloss black geeft een prachtig contrast met het Nardo Grey en past prachtig bij de glanzende velgen.

Tot slot is ook de voorruit van de auto getint. Daarbij is gekozen voor de Sky Blue Ultra Chameleon Folie. 

Wil jij nou ook je auto laten wrappenautoramen blinderenlichten laten smoken of interesse in een andere dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil je toch liever zelf je auto wrappen? Procarwrap biedt interessante cursussen aan zodat je onder andere kunt leren om zelfstandig een voertuig te wrappen. 

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap