Audi Q7 E-tron Quattro | Carwrap

Audi Q7 E-tron Quattro | Carwrap

Audi Q7 E-tron Quattro | Carwrap & Carstyling

Wat kunnen Duitsers toch vette auto’s maken. Vandaag was de Q7 55 TFSI e van Audi aan de beurt met een full body carwrap en man, wat is hij bruut geworden. De eigenaar koos voor een matte wrapfolie en die keuze heeft hem alleen maar vreugde gegeven want wat is ie mooi geworden!

Deze sportieve 5-deurs SUV is full body gewrapt in Oracal’s 970RA 795 Steel matt. Als extra hebben wij de Q7 verder geperfectioneerd met een luxe carstyling. Zo zijn de sierstrip achter, antenne en daklijsten gewrapt in glans zwart, zijn de remklauwen gecoat in het rood en hebben wij de voorruit voorzien van de ultra chameleon tint. Als puntje op de i hebben wij de voertuig voorzien van een keramische coating, waardoor de lak langer mooi en goed beschermd blijft! 

Wil jij nou ook je auto laten wrappenautoramen blinderenlichten laten smoken of interesse in een andere dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Wil je toch liever zelf je auto wrappen? Procarwrap biedt interessante cursussen aan zodat je onder andere kunt leren om zelfstandig een voertuig te wrappen. 

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap