Audi E-tron GT RS | Procarwrap

Audi E-tron GT RS | Procarwrap
Audi E-Tron GT RS | Lichten smoken & ramen blinderen

Men zou beweren dat de Audi E-tron GT RS een omgebouwde Porsche Taycan is. Niets mis mee, nietwaar? 

Ze werden namelijk samen ontwikkeld en delen een indrukwekkende 800-volt architectuur die ultra snel opladen mogelijk maakt. De dubbele elektromotoren van de Audi E-tron GT RS –één in de vooras en één in de achteras– zorgen voor een indrukwekkende 522 tot 637 pk , afhankelijk van het model, en een innovatieve transmissie met twee hoge versnellingen die voor adembenemend rijplezier zorgt.

De enige echte Audi E-Tron GT RS hebben wij onder handen genomen bij Procarwrap. Ons team heeft er voor gezorgd dat zowel de achterlichten als de koplampen van de Audi E-Tron vakkundig gesmoked werden. Naast het smoken van de voor- en achterlichten, is de Audi in ‘B-stijl’ geblindeerd, dat wil zeggen dat alle ramen achter de voorportieren getint worden.

De autoramen hebben een tintpercentage gekregen van 30%, waarbij het voor buitenstaanders niet mogelijk is om naar binnen te kijken. Voor inzittenden daarentegen kan er wél naar buiten gekeken worden, waarbij de privacy wordt bewaakt, het felle licht en schadelijke UV tegenhoudt en warmtewerend werkt.

De autoramen zijn getint met het Amerikaanse merk Xpel Prime CS, uitmuntende kwaliteit, duurzaam en gegarandeerd een lange levensduur.

Interesse in lichten smoken, ramen blinderen of andere custom carstyling?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap