Audi E-tron | Carwrap

Audi E-tron | Carwrap

Audi E-tron | Carwrap

Hoe laat je een auto schitteren met witte wrapfolie? Geen probleem voor Procarwrap, want onlangs deden we deze Audi E-tron carwrap met verbluffend resultaat. Er werd gekozen voor de prachtige wrapfolie van 3M: de Satin Pearl White!

De Audi E-tron staat voor rijplezier en onbeperkte geschiktheid voor dagelijks gebruik dankzij de elektrische aandrijving. Dit omvat plug-in hybrides en zuiver elektrisch aangedreven voertuigen. De Audi E-tron is Audi’s eerste volledig elektrische productiemodel. Met deze auto wordt technologie de productreeks en de modelaanduiding. Naast de Full body car wrap, hebben we ook gedetailleerde delen van de auto gewrapt, zoals de spiegelkappen en de dakvin.

Wat een geweldige auto’s kunnen die Duitsers toch ook maken. Naast de Mercedes-Benz, BMW en Porsche is de Audi een absolute prins in de auto-industrie. Net als de A3 is de E-tron een belangrijk model voor het merk en het verkoopt vandaag de dag nog steeds ongelooflijk goed. Bovendien is deze auto uitgeroepen tot elektrische auto van het jaar in het topsegment.

Duurzame premium mobiliteit met opwindend rijplezier. Dat is elektrisch rijden volgens Audi. Een breed scala aan elektrische modellen waarmee je jouw tijd vooruit bent. De auto’s rijden volledig op accu’s in plaats van op fossiele brandstoffen en stoten daardoor geen CO₂ en stikstof uit. Dat maakt rijden niet alleen leuk, maar ook heel milieubewust. Bij Audi nemen we elektrisch rijden meer dan serieus.

Wil jij nou ook je auto laten wrappenautoramen blinderenlichten laten smoken of interesse in een andere dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Wil je toch liever zelf je auto wrappen? Procarwrap biedt interessante cursussen aan zodat je onder andere kunt leren om zelfstandig een voertuig te wrappen. 

Gerelateerde berichten
Bericht achterlaten

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Procarwrap