Alfa Romeo MiTo | Carwrap + Carstyling

Alfa Romeo MiTo | Carwrap + Carstyling

Alfa Romeo MiTo | Carwrap + Carstyling

Wie zegt dat saaie auto’s saai blijven? Bij Procarwrap hebben we een Alfa Romeo MiTo carwrap gedaan in 3M’s Liquid Copper Gloss. De wrap heeft de auto meer gemaakt dan een ‘premium’ B-segment. De Alfa Romeo Mito deelt zijn basistechniek met de Fiat Punto en is alleen leverbaar als driedeurs hatchback. De modelcode voor de Mito is 955 en de naam Mito is een samentrekking van de Italiaanse steden Milaan en Turijn (Torino). Door deze Alfa Romeo MiTo carwrap zal deze auto zeker de nodige aandacht krijgen!

Extra informatie

De 1080 Serie van 3M™ Wrap Film is een serie van twee-laags gegoten Poly Vinyl Chloride (PVC) film voor het wrappen van voertuigen. PVC is een synthetische stof die ontstaat wanneer vinylchloride (ook wel chlooretheen genoemd) wordt gepolymeriseerd. Hierbij verbinden de kleine koolwaterstoffen in vinylchloride zich tot een lange keten. De wrapfolies hebben een permanente maar gemakkelijk te verwijderen kleefstof en een uitstekende opaciteit op contrasterende ondergronden. Met Controltac™ en Comply™ lijmtechnologie waardoor de film zonder luchtinsluitingen kan worden gemonteerd.

Naast de full-body carwrap zijn ook diverse onderdelen ontchroomd. Alle chrome delen bij de raamlijsten, koplamplijsten en achterlamplijsten zijn volledig gewrapt in Gloss Black!

Meer weten?

Wil jij nou ook je auto laten wrappenautoramen blinderenlichten laten smoken of interesse in een andere dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Wil je toch liever zelf je auto wrappen? Procarwrap biedt interessante cursussen aan zodat je onder andere kunt leren om zelfstandig een voertuig te wrappen. 

Gerelateerde berichten
Procarwrap